Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hataylı Çocuklara Hayvan Sevgisi Aşılandı

Hataylı çocuklar,‘Pony Club Şehrimize Geliyor’ etkinliği kapsamında şehrimize gelen Pony cinsi atlara binmenin mutluluğunu yaşadılar.

Hataylı Çocuklara Hayvan Sevgisi Aşılandı

Yaşam   A+a-

 Hataylı çocuklar, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü iş birliği ile hazırlanan ‘Pony Club Şehrimize Geliyor’ etkinliği kapsamında şehrimize gelen Pony cinsi atlara binmenin mutluluğunu yaşadılar.
Geleceğimizin mimarı olan çocukların kültürel ve fiziksel gelişimine katkı sunmak amacıyla birçok etkinliği miniklerin beğenisine sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki HBB ekipleri, eğlenceli bir etkinliğe daha imza atarak çocukların yüzünü güldürdü.
AİLELERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Antakya Atatürk Parkı’na çocuklara hayvan sevgisi aşılamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren minik hayvanseverler hem atları yakından görmenin hem de ve at binerek gezinti yapmanın mutluluğunu doya sıya yaşadı. Çocuklarının bu eğlenceli anına tanık olan aileler, farkındalık yaratacak etkinliğe vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş