Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ayhan Yavuz; “Halkımıza Ne Söz Verdiysek Yerine Getirmeye Devam Ediyoruz”

Kırıkhan Belediyesi’nin yürüttüğü Kilit taşı döşeme çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor.

Ayhan Yavuz; “Halkımıza Ne Söz Verdiysek Yerine Getirmeye Devam Ediyoruz”

Yerel   A+a-

Tayfur Sökmen Caddesinde devam eden kaldırım düzenleme ve kilit taşı döşeme çalışmalarında yolların modern bir görünüme kavuşturulması için Kırıkhan Belediyesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yürütülen kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek Birim Müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Yavuz devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da “Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için bütün birimlerimizle gece gündüz demeden koordineli olarak çalışmaktayız. İlçemizde bozulan yolların bir kısmını Kilit taşı döşeyerek bir kısmını da asfalt çalışmaları yaparak yürütüyoruz. Şu anda Kilit Taşı döşeme çalışmalarını Fen İşleri ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz Tayfur Sökmen Caddesinde sürdürmektedir.
En kısa sürede ilçemizin diğer mahallelerinde de asfaltlama ve kilit parke çalışmaları başlayacak. Kırıkhan’da asfalt ve kilit taşı yapılmayan yolumuz kalmayacaktır. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmeye devam ediyoruz.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar