Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ’lı Girişimcilere Belgeleri Takdim Edildi

Samandağ Belediyesi ve KOSGEB İl Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursunda

Samandağ’lı Girişimcilere Belgeleri Takdim Edildi

Yerel   A+a-

kursu tamamlayan kursiyerlere belgeleri tören ile takdim edildi.
Ekonomide istihdamı arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak adına Samandağ Belediyesi ve KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursunu tamamlayan kursiyerlerin belgeleri dağıtıldı. Haziran ayı eğitimine katılan 29 kursiyer, 32 saat süren eğitimin sonunda girişimcilik belgelerini aldı.
Samandağ Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törene Samandağ Belediye Başkan Vekili Filiz Çakmak, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Ahras Nural ve girişimciler katıldı.
Samandağ Belediye Başkan Vekili Filiz Çakmak: “Bu belgeleri, benim size takdim etmem bana büyük bir onur verdi. Belediye Başkanımız Mithat Nehir ve kendi adıma hepinize hoş geldiniz diyorum. Büyüyen ve gelişen bir kent olan Samandağ’da artan ihtiyaçlara karşılık verebilmek için ve iş açmak isteyen girişimcilere fırsat yaratmak için bu çalışmaları destekliyoruz. Hatay genelinde en çok sayıda eğitim veren ilçe belediyesiyiz. Samandağlı girişimcileri desteklemek amacıyla 1000’den fazla vatandaşımıza eğitim verdik. 4 gün süren 32 saatlik kursumuza katılarak eğitimleri başarı ile tamamladınız. Yeni iş hayatınızda çok büyük başarılara imza atmanızı yüce rabbimden diliyorum. Yolunuz açık olsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş