Skip Navigation Links

Modern Ve Daha Yaşanabilir Bir Samandağ Hedefiyle Çalışmalar Sürüyor

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in daha modern ve daha yaşanabilir bir Samandağ hedefi doğrultusunda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Modern Ve Daha Yaşanabilir Bir Samandağ Hedefiyle Çalışmalar Sürüyor

Yerel   A+a-

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin dört bir yanında yol dolgu çalışması ve stabilize yol çalışmasının yanı sıra parkeye hazırlık ve parke kaplama çalışmaları sürdürülüyor.
Fen işleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, vatandaşların huzuru ve refahı için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek; “ Belediye Başkanımız Mithat Nehir’in talimatları doğrultusunda ve belirlenen programlar dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Cemal Gürsel Mahallesi Barbaros Caddesine bağlanan ara sokaklarda stabilize çalışması tamamlandı. Çubukçu Mahallesi’nde yol dolgu çalışması tamamlandı. Ataköy Mahallesi Mezarlık yolunda yol dolgu ve tesviye çalışması bitti. Yeni Mahalle Ova Caddesi’ne bağlanan ara sokaklarda stabilize yol çalışması yapılıyor. Yeni Mahalle 178. Sokak’ta parkeye hazırlık çalışması tamamlandı. Deniz Mahallesi 51. Sokak, Hz. Hızır Türbesi yanında parkeye hazırlık çalışması yapılıyor.” İfadelerine yer verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet