Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas’ta Kaybolan Çocuğa İtfaiye ve Polis Sahip Çıktı !

Hatay’ın Payas ilçesinde ağlayarak gezen kız çocuğunun kaybolmuş olabileceğinden şüphelenen vatandaşlar,itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Payas’ta Kaybolan Çocuğa İtfaiye  ve Polis Sahip Çıktı !Web
TV

Yaşam   A+a-

 Hatay’ın Payas ilçesinde itfaiye binası yakınlarında ağlayarak gezen kız çocuğunun kaybolmuş olabileceğinden şüphelenen vatandaşlar, yakın olduğu için önce itfaiye ekiplerinden yardım istedi. 6 yaşında ve adı Ayşa olduğu öğrenilen küçük kız kendisine yardım etmek isteyen Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri’ni uzun süre uğraştırdı.
Vatandaşların tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt veren ve korktuğu için de sürekli ağlayan Ayşa’yı çevreden yetişen kadınlar da teskin etmeye çalıştı.
Elindeki poşette defter olduğu için yaz okulu sonrası evinin yolunu şaşırdığı anlaşılan Ayşa, korku dolu gözlerle yardım etmek isteyen herkesi reddetti.
Kısa süre sonra küçük kız çocuğunun Suriyeli olduğu ortaya çıkınca çevredeki Suriyelilerden tercümanlık desteği alındı ve ardından polise haber verildi. Vatandaşların tüm uğraşlarını ve yardım taleplerini ağlayarak reddeden 6 yaşındaki Ayşa, İtfaiye erinin kontrolünde Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibine teslim edildi.
Evinin yolunu kaybettiği öğrenilen küçük kız çocuğu ailesinin bulunması için polis ekipleri tarafından Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
 
 
 
 
 
 
Payas’ta Kaybolan Çocuğa İtfaiye  ve Polis Sahip Çıktı ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş