Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Suzan Şahin; Asil-Vekil Omuz Omuza Olacağız..

CHP’li Vekiller Mazbatalarını Aldılar …

Suzan Şahin; Asil-Vekil Omuz Omuza Olacağız.. Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri Av. Suzan Şahin, Serkan Topal, İsmet Tokdemir ile Mehmet Güzelmansur mazbatalarını Antakya adliyesinde düzenlenen törenle aldılar.
Kalabalık partililer eşliğinde Antakya Adliyesi’ne giden CHP Hatay Milletvekilleri Şahin, Güzelmansur, Topal ve Tokdemir, imzalarını atarak mazbatalarını aldılar.
Avukat Suzan Şahin mazbatasını aldıktan sonra herkese teşekkür ederken, “Asil-Vekil bir arada. Bundan sonra yan yana omuz omuza olacağız” diyerek tabana mesaj verdi. Av. Suzan Şahin’in mazbatasını almak üzere davet edilmesiyle birlikte özellikle kadınlardan yükselen alkışlar, Suzan Şahin’in kadın ve çocuk hakları konusunda büyük bir umut olduğu gerçeğini ortaya koydu.
Mehmet Güzelmansur, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’ye Hatay halkı adına bir buket çiçek takdim etti ve seçim sürecindeki katkıları için teşekkür etti.
Serkan Topal ise mazbatayı Adliyede bir Cumhuriyet Başsavcısı’nın elinden almanın adalet kavramının yüceliği adına önemli olduğuna vurgu yaptı.
İsmet Tokdemir, tüm partililere ve seçim kurulunda görev alan herkese teşekkür etti.
CHP Hatay Milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra adliye önünde partililerle hatıra fotoğraf çekildiler ve bugüne kadar yaptıkları tüm katkılar için teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suzan Şahin; Asil-Vekil Omuz Omuza Olacağız..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar