Skip Navigation Links

Dörtyol Esnaf Spor'da Bütünleşme

Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Dörtyol Esnaf Spor'da yapılan olağanüstü kongrede ortaya bütünleşme çıktı.

Dörtyol Esnaf Spor'da Bütünleşme

Spor   A+a-

Bölgemize yaptığı başarılı hizmetleri ile tanıdığımız, bölge gençlerini Türk sporuna kazandırmak için gereken desteği veren ve Dörtyol Esnaf Spor'un onursal başkanlığını yapan Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada "Bölgemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları ve iş adamlarımızın desteğiyle Dörtyol Esnaf Sporumuzu laik olduğu yere taşıyabilmek için güç birliği oluşturacağız. Bizler de Belediye olarak imkanlarımız dahilinde gereken desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
 
Yapılan Kongrede Uğur Karabulut yönetimindeki Dörtyol Esnaf Spor'un yeni yönetim kurulu şöyle.
 
Başkan Yardımcısı Merve Demirel, Kulüp Sekreteri Mine Münevver Karabulut, yönetim kurulu üyeleri, Yüksel Arı, Burak Korkut, Ö. Oğuz Uçar, Fatih Akkoyunlu, Abdi Uçar, Kazım Yıldırım, Ahmet Bölükbaşı, Hamdi Evren, Cevdet Yılmaz, Cemal Karabulut, Sultan Nuray Çelebi, Coşkun Savaş, Mahmut Gözkıran, İsmail İnan, Yeşim Vayısoğlu, Şahin Şakrak, Ufuk Karakaya.
 
Kulüp Başkanı Uğur Karabulut, geçen dönem kulübümüze yönetiminde yer alan ve katkı sağlayan başta Kulüp Başkanımız Halil Toksoy olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet