Skip Navigation Links

Vera Boulevard Cafe Restoran Açıldı…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Park Forbes AVM yanında hizmete giren Vera Boulevard Cafe Restoran, konsepti ve sosyal boyutlu hizmet anlayışıyla beğeni

Vera Boulevard Cafe Restoran Açıldı… Web
TV

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve işletme ortakları Mustafa Özen, Avukat Bülent Akbay, Burak Nur ile Egemen Demir’in yakınları ve dostlarının katıldığı açılış, siyaset ve işdünyasını bir araya getirdi.
Vera Boulevard Cafe Restoran’da, Cafe konseptinin yanı sıra; et, balık ve dünya mutfağından menüler sunulacak.
Günbatımının İskenderun Körfezi’ni büyüleyici kızıllığa bürüdüğü anların keyfini çıkaran davetliler, Vera Boulevard Cafe Restoran’ın konseptini de çok beğendiler.
Açılış konuşmasını yapan işletme ortaklarından Avukat Bülent Akbay, Vera Boulevard Cafe Restoran’da, vatandaşların herhangi bir şey yemeden içmeden de güzel vakitler geçirebileceğini belirterek, yatırımın sosyal sorumluluk yönüne dikkat çekti ve şöyle konuştu;
“Kamu alanları genellikle işgal ediliyor ve halkın kullanımına açık değil. Burada insanlar hem ucuz hem kaliteli herhangi bir şekilde para ödemeden dahil burada bütün gününü geçirebilecek bir konsept yapmaya çalıştık. Bu kamu alanlarında halkımızın hem yoksulların hem de kalite arayanların rahatça gelip burada oturabileceği bir konsept yapmaya çalışıyoruz. Bir yanlışımız olursa lütfen bizlere iletin. Böyle bir yerin açılmasında bizlere yardımcı olan Belediye Başkanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yerin kazandırılmasında hem Metin Yıldız’a hem de Mahir Taner’e ayrıca teşekkür ediyorum.”
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Vera Boulevard Cafe Restoran’ın konsepti ve hizmet anlayışı itibariyle önemli bir yatırım olduğunu belirterek, işletme ortakları Mustafa Özen, Avukat Bülent Akbay, Burak Nur ile Egemen Demir’a bol kazanç ve başarı dilediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vera Boulevard Cafe Restoran Açıldı…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet