Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaç Spor'da Transfer Harekatı

Galatasaraylı Selçuk İnan ile Fenerbahçeli İsmail Köybaşı'nın yetiştiği kulüp Arsuz Karaağaç Spor başarıyı hedefliyor....

Arsuz Karaağaç Spor'da Transfer Harekatı

Spor   A+a-

Galatasaray takım kaptanı Selçuk İnan ile Fenerbahçeli İsmail Köybaşı'nın yetiştiği kulüp olan Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Güney temsilcisi Arsuz Karaağaç Spor, yeni sezon öncesinde transfer harekatına başladı. Turuncu Beyazlı ekip Arsuz Karaağaç Spor, Teknik Direktör Mehmet Çetin ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalamalarının ardından 3 futbolcuyu da renklerine bağladı.
 
Arsuz Karaağaç Spor transfer komitesi Başkanı Doğan Çam yaptığı açıklamada, "Geçen sezon Kartal Spor forması giyen Stoper mevkinde görev yapan Mehmet Karakeçili, 68 Aksaray Spor'dan orta saha oyuncusu Haşim Ateş, Çarşamba Spor'dan kaleci Samet Dinçer ile birer yıllık sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık" dedi.
 
Arsuz Karaağaç Spor kulüp Başkanı Nevzat İnan, "Camiamızın desteğiyle başarıyı hedeflemekteyiz. Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda iç transferde 6 futbolcumuz ile prensipte anlaştık. Bu futbolcularımızla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Dış transferde de 4 futbolcuyla da görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet