Skip Navigation Links

Erdinç Otel Aqua Park ve Olimpik Havuzuyla Fark Yaratıyor…

Erdinç Otel Arsuz’un Gözdesi Oldu…

Erdinç Otel Aqua Park ve Olimpik Havuzuyla Fark Yaratıyor… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde altı yıl önce hizmete giren Erdinç Otel, yaz sezonuna Ramazan Bayramı ile birlikte oldukça hızlı ve yeniliklerle girdi.
Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren Erdinç Otel, yaz sezonunu olimpik havuzu ve dev aqua parkıyla açarken, havuz başı sürprizi DJ Soykan’ın müziğiyle renklendi.
Tatilcilere Marmaris, Bodrum kalitesinde hizmet vermeye başlayan Erdinç Otel, kalitesini ve hizmet anlayışını tescillediği altı yıllık birikimine, olimpik havuzu ve dev aqua parkı ekledi.
Dev aqua parkı ve olimpik havuzun mutluluğunu yaşayan tatilciler, Arsuz’un en donanımlı otelinin keyfini çıkardılar.
Ramazan Bayramı tatilinde yüzde 100 doluluğa ulaşan Erdinç Otel, günübirlik tatilcileri de olimpik havuzu ve dev aqua parkında ağırlayınca, ünlü turizm merkezlerindeki canlı görüntüler yaşandı.
Sadece otel müşterilerine değil, tüm günübirlik tatilcilere de olimpik havuzu ve equa parkının kapılarını açan Erdinç Otel, Arsuz’daki en büyük eksikliği gidermiş oldu.
Arsuz’un turizm hedeflerine uygun yatırımlarıyla hedeflerine emin adımlarla koşan Erdinç Otel, Arsuz’daki canlılığa can veriyor ve bölge esnafına da katkısını artırıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erdinç Otel Aqua Park ve Olimpik Havuzuyla Fark Yaratıyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet