Skip Navigation Links

Kapak Olsun Yapanlara, Helal Olsun Necmettin Çalışkan’a !

İşte Hatay İşte Hoşgörü Dili !!!

Kapak Olsun Yapanlara, Helal Olsun Necmettin Çalışkan’a !

Politika   A+a-

 Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan, İskenderun’da asılı olduğu belirtilen afiş, pankart ve bilboardlardaki resimlerine zarar verilmesi sonrası Hatay’a ve insanına yakışan hoşgörü diliyle biraz da ince esprili sitemli bir üslupla sosyal medya sayfalarında yayınladı.
Hatay’ın hoşgörü dilini sosyal medyadaki sayfalarında yayınladığı fotoğraflarıyla birlikte yansıtan Çalışkan, şahsının ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamullaoğlu’nun resimlerine palabıyık çizilmesini, “İskenderun.. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış... Çok da hoşuma gitti.. Dostlar vatanperver olduğumuzu bildiklerinden, tescillemişler -:) “ diyerek hem hoşgörüsünü hem de esprili bir üslupla üzüntüsünü dile getirdi.
Necmettin Çalışkan, direğe asılı pankartının indirilmesini ise şu sözlerle ifade ederek sitemini dile getirdi: “Canınız sağolsun.. Gönüllerden silmiyorsunuz ya... bu da yeter.. “
Çalışkan, Hatay’da ideolojisinden ve partisinden ödün vermeyen bir siyaset adamı ve kanaat önderi olarak büyük takdir toplayan önemli bir isim. Necmettin Çalışkan’ın takipçilerini hiç de şaşırtmayan yaklaşımı ve üslubu yine herkesten büyük takdir topladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet