Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Bayramlaştı..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, TCDD Kamp alanında gerçekleşen “Bayramlaşma Törenine” katıldı.

Arsuz Bayramlaştı..Web
TV

Arsuz   A+a-

TCDD Kamp Alanı’nda gerçekleşen “Bayramlaşama Töreninde” Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Eşi Selda Culha’nın yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, CHP Hatay Milletvekili Adayı Riyad Kırmızıoğlu, Arsuz İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcileri, Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Arsuz Müftüsü Mehmet Çinar, Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Kanaat Önderleri katıldı.
Bir ramazan ayını daha hayırlısıyla bitirdiklerini, oruç tutup, iftarlarını yaptıklarını belirten Başkan Culha, “Arsuz birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çok güzel bir ramazan yaşadı. Bu kardeşlik ve huzur ikliminin sürekli devam etmesini ve bütün ülkemize hâkim olmasını diliyorum. Değerli arkadaşlar bayram günleri birlik beraberlik, dayanışmanın yoğun yaşandığı günlerdir. Bu günleri iyi değerlendirmek lazım. Özellikle küslüklerin, kavgaların, çözülmesi anlamında bu günler çok önemli fırsatlardır. Bunları artık çözmek gerekir. Gerek aile içerisinde gerekse farklı aileler içerisinde olan insanlarımızın bunu iyi değerlendirmesi lazım. Bir husus var ki unutmamamız gerekir. Gerek aile düzeyinde, gerek toplumda büyüklerimiz bizden ilgi, alaka bekliyor. Onları ziyaret etmemizi bekliyor. Bu yoğun yaşam temposunda hepimiz almış başımızı gidiyoruz. İhmal ediyoruz. Çevremizi, büyüklerimizi, akrabamız olsun olmasın, tanıdık olsun olmasın mutlak suretle uğrayıp bir merhaba demek lazım. Bu günler çok önemlidir onlar için, iyi değerlendirmek lazım.

“Demokratik Teamüller Çerçevesinde Seçimler Yaşanacaktır”

Sevgili dostlar bide ülkemiz bir seçim atmosferinde bulunmaktadır. Bu seçime artık sayılı günler kala, yaklaşık bir on gün kaldı. Bu on gün içerisinde bu seçim yarışının demokratik, kardeşlik ve hoşgörü içerisinde geçmesi gerekir. Bizim ilçemizde zaten öyle geçmektedir. Özellikle dün ülkemizde yaşanan bu üzücü durumdan kaynaklı bunu söyleme ihtiyacı hissettim. Değerli arkadaşlar demokratik teamüller çerçevesinde seçimler yaşanacaktır. Halkımızın iradesi nasıl tecelli ederse biz hepimiz ona saygı duyacağız. Dolayısıyla bu yarışın centilmenlik çerçevesinde geçmesi lazım. Hoşgörü içerisinde geçmesi lazım. Ben bu duygu ve düşünceyle ramazan bayramımızın bütün halkımıza, ülkemize ve İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin de mübarek ramazan bayramını kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyor, hepinize saygılar sunuyorum,” ifadelerini kullandı. Bayramlaşmanın ardından, ilçede bulunan kurumlar ve Şehit Er Şahin Bozdemir’in ailesi ziyaret edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Bayramlaştı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş