Skip Navigation Links

Mezunlar Günışığı Gibi Parıldadılar…

Günışığı Anadolu Lisesi, düzenlediği mezuniyet ve kep atma töreniyle öğrenci ve velileri bir araya getirdi.

Mezunlar Günışığı Gibi Parıldadılar… Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde eğitim öğretime bu yıl başlayacak olan Günışığı Anadolu Lisesi, düzenlediği mezuniyet ve kep atma töreniyle öğrenci ve velileri bir araya getirdi.
Arsuz Gökmeydan Mahallesi’ndeki kampüsünde veli ve öğrencileri bir araya getiren Özel Günışığı Anadolu Lisesi, başka bir okulun mezunlarına kep atma ve mezuniyet töreni düzenleyince herkesten büyük alkış aldı.
Arsuz Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’nden mezun olan bir grup öğrenci, okullarında kep atma ve mezuniyet töreni düzenlenmemesi üzerine, bu heyecanı yaşayabilmek için Özel Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar’dan yardım istedi.
Mezunların kep atma ve mezuniyet eğlencesi ricasını kırmayan Özkan Sinan Gökpınar, Özel Günışığı Anadolu Lisesi’nin bahçesinde tören düzenledi.
Şıklık yarışına giren mezun kız ve erkek öğrencilerin mezuniyet ve kep atma töreni heyecanına ortak olan Özel Günışığı Anadolu Lisesi yönetimi, bölgede eğitim öğretim faaliyetini yürüten tüm okulların öğrencilerinin sorun ve taleplerine duyarlı olduklarını gösterdi.
2018-2019 Eğitim Öğretim yılına iddalı bir giriş yapmaya hazırlanan Özel Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar, Arsuz’daki tüm sosyal sorumluluk projelerine, öğrenci ve velilerin tüm talep ve beklentilerine cevap vermeye devam edeceklerini belirterek, Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’nin tüm mezun öğrencilerine yeni hayatlarında başarılar diledi.
Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla başlayan kep atma ve mezuniyet eğlencesi, mezunların müzik eşliğinde bahçeye tek tek anons edilmeleriyle başladı.
Keplerin Onuncu Yıl Marşı Eşliğinde hep birlikte atılmasıyla coşkunun tavan yaptığı gecede mezun öğrenciler, önce mezuniyet pastasını hep birlikte kestiler ve sonrasında da saatlerce doyasıya eğlendiler.
Ricalarını kırmayan Özel Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar’a teşekkür eden öğrenciler, unutulmaz bir gece yaşadılar.
 
 
 
 
 
 
Mezunlar Günışığı Gibi Parıldadılar…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet