Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hizmeti Vatandaşın Ayağına Götürüyoruz..

Hatay İl Müdürlüğü Hassa Sosyal Güvenlik Merkezinin Açılışı Yapıldı

Hizmeti Vatandaşın Ayağına Götürüyoruz..Web
TV

Gündem   A+a-

 Hassa ilçesinde 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne bağlı Hassa Sosyal Güvenlik Merkezinin açılışı yapıldı.
Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra Hatay milletvekilli Mehmet Öntürk, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde açılış konuşmasını yapan Hatay İl Müdürü Bal; “Hizmet için vatandaşı beklemiyoruz. Hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz. Vatandaş odaklı kaliteli hizmeti sunmak, işlemleri en kısa sürede sonuçlandırmak ve Hassa halkına en iyi şekilde hizmet vermek için Hassa Sosyal güvenlik Merkezimizi açmış bulunmaktayız, bundan böyle Hassalı vatandaşlarımız sosyal güvenlikle ilgili iş ve işlemleri için Merkezimize başvurabilirler” dedi.
İl Müdürü Bal; Hassa Sosyal Güvenlik Merkezinin açılmasında destek ve katılarından dolayı Hassa Kaymakamlığına, bedelsiz arsa tahsisi yapılması, yol ve alt yapı çalışmalarından dolayı Hassa Belediyesi Başkanlığına teşekkür etti. Hassa Sosyal Güvenlik Merkezinin Hassa halkı için hayırlı olmasını diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hizmeti Vatandaşın Ayağına Götürüyoruz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş