Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bölgemizin İstihdam Sorununu Çözmeye Geliyoruz

AK PARTİ Hatay Milletvekili adayı Abdulkadir Özel:Yeni dönem; üretime, büyümeye, yatırıma ve hizmete dayalı planlandı.

Bölgemizin İstihdam Sorununu Çözmeye GeliyoruzWeb
TV

Politika   A+a-

 Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili adayı Abdulkadir Özel, AK Parti’nin 16 yılda bir çok seçim atlattığına işaret ederek “Biz 16 yılda çok seçim atlattık. Her seferinde huzurlarınıza edeple, hizmetle, icraatla huzurunuza geldik” dedi.
AK Parti Denizciler Seçim Bürosunun açılışına; İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem İskenderun İlçe Teşkilat Başkanları, Mahalle Muhtarları ve Denizciler sakinleri katıldı.
AK Parti iktidarının 16 yıllık hizmetinde başarı dolu yılların yaşandığına işaret eden Abdulkadir Özel, Partisinin Denizciler’deki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmasında, “Büromuzun açılışı ilçemize, bölgemize, mahallemize hayırlar getirir inşallah. İskenderun’umuza Hatay'a hizmet etme felsefemizi iki kelime ile ifade edeceğim. Dikkat buyurun, bizler sizlere ölümüne ölümüne hizmetkâr olmaya geldik.” Dedi.
Bu güne kadar AK Parti iktidarının şahsiyetli, dış politikaya ve milli iradeye sahip çıkan anlayışına seçmenin destek verdiğini anlatan Abdulkadir Özel konuşmasının devamında “ AK Parti'ye milletimizin partisidir ve milletimizin ta kendisidir. Bu partiyi siz kendi ellerinizle kurdunuz. Ve 14 Ağustos 2001'de liderimizin önderliğinde bu partinin sadece tabelasını astık. Bu parti milletin istikbali için çalışıyor. Bu parti milletin huzuru ve refahı için çalışıyor. Bu parti ecdadımıza layık olmaya çalışıyor, onlardan aldığımız mirası yaşatmaya çalışıyor.” diye konuştu.
Abdulkadir Özel, 24 Haziran’ de seçmenin sandığa gideceğini anımsatan Özel, “Yeni dönem; üretime dayalı, büyümeye dayalı, hizmetlerin ve yatırımların planlandığı ve bu planlama doğrultusunda İskenderun'un da daha iyi bir pay alacağı dönem olacaktır.” Dedi.
“Bölgemizin İstihdam Sorununu Çözmeye Geliyoruz”
AK kadroların var gücüyle sahada çalışma yaptıklarına dikkat çeken Hatay Milletvekili adayı Abdulkadir Özel, “Biz bunun için çalışıyoruz. Ankara'da taleplerimize kulaklarını kapatan gözlerini kapatan bürokrasiye izin vermeyeceğiz. Başta bölgemizdeki kardeşlerimizin istihdam sorununu çözeceğiz. İstihdamı yapacağımız yatırımlarla daha da arttıracağız. İstihdama yönelik ne kadar hizmet varsa, ilimize ve bölgemize yönlendirmek için istişare yapacağız.” Diye konuştu.
Özel, rakip Cumhurbaşkanı adaylarını eleştirdi
Sivil Toplum Örgütleri, meslek odaları, halkla iç içe yeni yeni hizmetlere yelken açacaklarını söyleyen Abdulkadir Özel, konuşmasında diğer Cumhurbaşkanı adaylarını da eleştiri yağmuruna tutu, Özel eleştirisinde; “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi grup başkanvekili işi gücü bırakmış kendisi bir taraftan lideri bir taraftan Meral'i, Temel’i bir taraftan Demirtaş'a özgürlük istemeleri yetmiyormuş gibi şimdi de Kandil'deki teröristlerin derdine düşmüşler. Kandili kuşatma ve bu harekat planlandığında sen fosur fosur uyurken, henüz daha seçim kararı alınmamışken, bre gafil, bre arlanmaz, Afrin koridorunu başlarına yıktığımız gibi, Fırat Kalkanı Harekatı ile Fırat'ın batısında devlet hayali kuranların heveslerini kursaklarında bıraktığımız gibi, şimdi de Kandilleri yakmak için Harekat talimatı verilmiş bulunuyor. Mübarek olsun.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Bölgemizin İstihdam Sorununu Çözmeye Geliyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar