Skip Navigation Links

24 Haziran'da Sandıktan Güçlü Çıkacağız

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti

24 Haziran'da Sandıktan Güçlü Çıkacağız

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarlarıziyaret ederek 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti Milletvekili adaylarına destek istiyor.
Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürüyoruz
24 Haziran’a kısa bir süre kaldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalarımız kapsamında mahalle muhtarlarımızı ziyaret ediyor desteklerini istiyoruz. Muhtarlarımızın yerel kalkınma anlamında önemli sorumlulukları var. Sizler devletin gören gözü vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Muhtarlarımız üstlendikleri sorumluluğun gereğini İskenderun’da en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olmuşlardır” dedi.
Ak Parti Hizmetin Partisidir
Başkan Seyfi Dingil,” Şimdi yeni bir yola çıktık. 24 Haziran’da ülkemizde önemli bir seçim yapılacak. 24 Haziran seçimlerinde de yine gücümüzü milletimizden alarak yeni bir dönemin daha kapısını aralayacağız. AK Parti iktidarları döneminde şehrimize ve ülkemize yapılan yatırımların yanı sıra muhtarlarımız çalışma şartlarının ve özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda yapılanları da çok iyi bilmektedir. Bu anlamda da yine önümüzdeki süreçte muhtarlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz ” şeklinde konuştu.
Muhtar ise ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet