Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkoğlu Ova'da Karne Dağıttı

AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Kırıkhanlı hemşerilerini ziyaret etti.

Türkoğlu Ova'da Karne Dağıttı

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kudret Artan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkan Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan MEMUR-SEN Başkanı Mustafa Polat, AK Parti Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanı Osman Mutlu ve AK Parti Kırıkhan teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği Milletvekili Türkoğlu'nun ziyaretinin ilk durağı, Kırıkhan 5 Temmuz İlkokulu oldu.
Milletvekili Türkoğlu, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının 2. yarısının tamamlandığı Kırıkhan 5 Temmuz İlkokulu'nda, öğrencilerin karne sevincini paylaştı.
Öğrencilere karnelerini ve hediyelerini elden veren Türkoğlu; "Geleceğimizin teminatı, gözümüzün nuru kıymetli öğrencilerimize iyi tatiller diliyor ve öğretmenlerimizi üstün gayret ve emeklerinden ötürü gönülden tebrik ediyorum" dedi.
AK Parti iktidarları döneminde Milli Bütçeden en fazla payın eğitime aktarıldığının altını çizen Türkoğlu; "Bu kapsamda Hatay'ımıza son 15 yılda 1,4 milyar TL eğitim yatırımı yapılmıştır" ifadelerine yer verdi.
Kırıkhan Esnafı Türkoğlu'nu Bağrına Bastı
Gazi Vekil Türkoğlu, Kırıkhan çarşı merkezi Nuriye Civelek Caddesindeki işyerlerini de ziyaret ederek, esnaflara karanfil takdiminde bulundu ve esnafların beklenti ve önerilerini; sorun ve taleplerini dikkatle dinledi.
Türkoğlu; "AK Parti ile güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Cumhurbaşkanlığı için dua ve desteklerine talip olduğumuz ahilik kültürünün mirasçısı esnaflarımızın, yoğun ilgi ve teveccühüne mazhar olduk. Kırıkhanlı esnaflarımızla kavli karar eyledik ve 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mihmandarlığında AK Parti ile yola devam dedik." açıklamalarında bulundu.
Türkoğlu Kırıkhan'da Yörüklerle Buluştu
Milletvekili Türkoğlu ve beraberindeki heyet Kırıkhan'ın Özyörük ve İmece Mahallelerinde yörüklerle bir araya geldi. Özyörük Mahallesinde Türkmen Beyi Türkoğlu için kurbanlar kesildi.
Yörüklerin Anadolu'nun Yiğit Evlatları Olduğunu Söyleyen Türkoğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Toros Dağları'na Bakınız, Eğer Orada Bir Tek Yörük Çadırı Görürseniz ve O Çadırda Bir Duman Tütüyorsa, Şunu Çok İyi Biliniz ki Bu Dünyada Hiçbir Güç ve Kuvvet Asla Bizi Yenemez" Sözünü Hatırlattı.
Yörüklerin bu vatanın asli bekçilerinden olduğunu vurgulayan Türkoğlu; Selahaddin Demirtaş'la ilgili yaptığı sert açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Kandil'in siyasi kuklası Demirtaş'a tahliye isteyenlerden çok şey olabilir. Ama milliyetçi asla olamaz.
PKK; Türkiye'nin bölünmesini isteyen, milli birlik ve bütünlüğümüze kasteden, bebek katili, cani bir terör örgütüdür.
PKK'nın asker ve polisimizi şehit eden hendek eylemlerini onur ve şeref mücadelesi diye güzelleyen de, "Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen de, kobani eylemleri için çağrı yapıp 52 vatandaşımızın katline sebebiyet veren de kandil'in siyasi taşeronu Selahaddin Demirtaş'tır.
Peki Demirtaş'ın Serbest Kalmasını İsteyen Akıl Neye Hizmet Ediyor?
O Akla Soruyorum: 15 Temmuzda 252 Vatandaşımızın Katili, Terörist Fethullah Gülen Paketlenip Türkiye'ye Verilse İdi ve Şu An Cumhurbaşkanı Adayı Olsa İdi; Gülen'in de Serbest Kalmasını İsteyecek Miydiniz?"
Milletvekili Tüürkoğlu Kırıkhan ziyaretlerini tamamladıktan sonra AK Parti Payas İlçe Teşkilatının Tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde düzenlediği iftar programına katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş