Skip Navigation Links

Bahçeşehir'de 2017/2018 'in Son Zili Çaldı

18 Eylül Pazartesi günü başlayan 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı bugün karnelerin verilmesiyle yaz tatiline girdi.

Bahçeşehir'de 2017/2018 'in Son Zili Çaldı

Eğitim   A+a-

 Öğle saatlerinde karnelerini ve başarı sertifikalarını alan öğrenciler ailelerinin de katılımıyla düzenlenen törenden sonra, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatiline çıktılar.
Okul Öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin merakla beklediği yaz tatili bugün karnelerin verilmesiyle başladı. Hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin bütün bir sene boyunca yaptıkları dersler, sınavlar, projeler, ödevler, etkinlikler bugün çalan son zille son buldu.
Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Uçan ‘Yoğun bir seneyi sınavlar, projeler, STEM, Robotik Kodlama çalışmaları, Master Junior programı, sosyal, kültürel, müzik ve sportif çalışmalarla, başarı ve ödüllerle dolu dolu yaşayarak geride bıraktık. Hem okulumuzu, hem de şehrimizi ulusal yarışmalarda, turnuvalarda, etkinliklerde başarıyla temsil ettik. Öğrencilerimiz tüm bu çalışmalardan önemli kazanımlar elde ettiler. Tüm bu çalışmalarda özverileriyle katkı sunan öğretmenlerimize ve bizlere güvenerek hep yanımızda olan velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzda çocuklarımıza güzel hizmetler veren idari ekibimize, yemek, temizlik ve güvenlik ekibimize de çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de öğretmenlerimiz de tatili, dinlenmeyi hak ettiler. Yalnız bir şeye de dikkat çekmek istiyorum: Bizde yaz tatili uzun olduğu için ciddi öğrenme kayıplarına yol açıyor. Bu nedenle tatilin yanı sıra, mutlaka kitap okumalısınız (sizlere önerilen kitap listeleri hem dağıtıldı, hem panolara asıldı), yabancı dilinizi edinmeye ve kullanmaya devam etmelisiniz.’’ Dedi.
Öğrenciler karnelerini, belgelerini ve hazırlanan tatil çalışma kitaplarını alarak, duygusal bir ortamda yaz tatiline çıktılar.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet