Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Soytürk Öğrencilerin Karne Sevincini Paylaştı

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Düğünyurdu İlkokulu’nda gerçekleştirilen Karne Töreni’ne iştirak ederek, öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Kaymakam Soytürk Öğrencilerin Karne Sevincini Paylaştı

Eğitim   A+a-

 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle İskenderun’daki tüm ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda olduğu gibi Düğünyurdu İlkokulu tarafından da Karne Töreni düzenlendi.
Karne Törenine; İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, Düğünyurdu Mahallesi Muhtarı Bestami Kaya katıldı.
Düğünyurdu Mahallesi sakinleri ile selamlaşmasının akabinde okul binasına geçen Kaymakam Soytürk, Okul Müdürü Özkan Siler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından coşkuyla karşılandı.
Kaymakam Soytürk, öğrenciler ile yakından ilgilenerek onlarla aynı sırada oturup gelecekte ne olmak istedikleri ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet etti.
Okul İdaresi tarafından hazırlanan karnelerin öğrencilere teslim edilmesinin ardından, tüm öğrencilere tatil hediyesi verildi.
Öğrencileri tek tek tebrik ederek hediyelerini veren Kaymakam Soytürk, kısa bir konuşma yaparak; “İlçemiz genelinde bir eğitim ve öğretim döneminin daha başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması sürecinde özveri ile çalışan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul personellerimize ve kıymetli velilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş