Skip Navigation Links

AK Partililer Mahalle İftarında Vatandaşlarla Buluştular

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Milletvekili adayları, ilçe başkanı Bestami Bilgili ile birlikte ilçe teşkilatı tarafından

AK Partililer Mahalle İftarında Vatandaşlarla Buluştular

Gündem   A+a-

Sakarya ve Modern evlerde düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlarla buluştular.
Rabbim Birliğimizi Bozmasın
İftar öncesi Modern Evler Salı Pazarı kurulan bölgede düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil,”Ramazan ayı birlik beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Yüce rabbim bu birlikteliğimizi bozmasın, bozanlara fırsat vermesin. Ülkemizin gelişmesini büyümesini istemeyen güçler yine devrede. Özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyen şer güçler Türkiye’nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynuyor. Bu oyunları büyük Türk Milleti’nin 24 Haziran’da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğratacaktır” dedi.
Hedef Kalkınan Türkiye
Daha sonra Sakarya’daki iftar programına katılan Başkan Seyfi Dingil,”Bizim Büyüyen İskenderun sevdamız, Güçlü Türkiye sevdamız “Milletvekili veriyoruz var. Bu anlamda bu seçimlere büyük önem izin verdikçe Allah adaylarımız ile durmadan yorulmadan çalışıyoruz, milletimize hizmet edeceğiz. İstikrar ve güven kalıcı hale gelecek. Aziz millet şeklinde ” 2071 hedeflerimiz var Bizim davamız var; 2023, 2053, konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve milletvekili adayları vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunları dinledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet