Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Ve Milletvekili Adayları Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri Kapsamında

Başkan Seyfi Dingil Ve Milletvekili Adayları Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Milletvekili adayları ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.
Başkan Seyfi Dingil ve Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafla sohbet edip talep ve beklentilerini dinledi.
Ziyaretlerinde AK Parti'nin iktidarı döneminde bölgede ve ülke genelinde yaptığı çalışmaları da anlatan Başkan Seyfi Dingil ve milletvekili adaylarına partililer de eşlik etti.
Başkan Seyfi Dingil,” 2023 hedeflerine ulaşmak için 24 Haziranda yapılacak seçimler hayati öneme sahiptir. Bu hassasiyetle Ak Parti tarafından ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de seferberlik ruhuyla seçim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda adaylarımız Hatay’ın her tarafını karış karış gezerek 24 Haziranda yapılacak olan seçimin ülkemiz ve bölgemiz için önemini anlatmaktalar” dedi
Esnafın sorunlarını da dinleyen Başkan Seyfi Dingil,”Çalışmalarımız kampında hem esnaflarımızdan destek istiyoruz hem de yaşadıklarını sorunlara çözüm buluyoruz. AK Parti kurulduğu gündün itibaren halkın ve esnafın sorunlarına eğilen bir anlayışla hizmetlerini sürdürdü. 25 Haziran’da ülkemiz yeni sistem ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştireceği projeler ile ülkeyi şaha kaldıracaktır.”şeklinde görüş beyan etti.
Esnaflar ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil ve Milletvekili adaylarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş