Skip Navigation Links

Polislere Ateş Açanlar Cezasız Kalmadı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çalıntı motosiklet ihbarı nedeniyle olay yerine giden polislere saldıran şahıslar bir bir yakalandı.

Polislere Ateş Açanlar Cezasız Kalmadı

Gündem   A+a-

 İskenderun’da 7 Mayıs günü Kocatepe Mahallesi 392. Sokak’ta çalıntı motosiklet olduğu ihbarını değerlendirerek mahalleye giden İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine yapılan silahlı saldırıda 2 polis memuru yaralanmıştı.
Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınmış, zanlıların evlerinde yapılan aramada 53 gram uyuşturucu, 88 uyuşturucu hap, 3 kurusıkı tabanca, 7 fişek, şase numaraları kazınmış 3 motosiklet, çalıntı kaydı olan bir motosiklet, çalıntı olduğu değerlendirilen laptop, telefon, tablet, kamera ve TV ele geçirilmişti.
Adliyeye sevk edilen 3 şüphelinin adli kontrol kararıyla serbest bırakılmasına İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etmiş, bunun üzerine şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.
Cumhuriyet Başsavcılığı itirazı sonrasında çalışmalarını sürdüren ekipler, İskenderun’da polislere ateş eden şahıs olduğu iddia edilen ve hakkında 4 dosyadan da aranan Onur G. İskenderun Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan geniş çaplı operasyonda yakalanarak gözaltına alınmış ve ardından 27 Mayıs günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
İskenderun Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin genişlettiği çalışmalarda olaydaki diğer şahıs olduğu iddia edilen Cem G. dün tutuklanırken, bugün ise Mehdi T.’de, ‘görevli memura mukavemet, görevi yaptırmamak için direnme, ateşli silahla kamu malına zarar verme, kasten öldürmeye teşebbüs’ olayıyla ilgili gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehdi T.’de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet