Skip Navigation Links

Sinan Kirmit Bölgenin Önemli İsimlerini İftarda Ağırladı…

Sinan Kirmit Bölgenin Önemli İsimlerini İftarda Ağırladı…

Sinan Kirmit Bölgenin Önemli İsimlerini İftarda Ağırladı…

Arsuz   A+a-

 Geçtiğimiz yıl hizmete girerek Arsuz’un en güzel manzarasında turizm yatırımlarının incisi haline gelen Reyda Otel, yaz sezonuna bölge kaymakamları, protokol üyeleri ve işdünyasının önemli isimlerini iftarda ağırlayarak girdi.
Reyda Otel Sahibi AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Sinan Kirmit’in bir araya getirdiği bölge protokolü ve işdünyasının seçkin isimleri, iftar davetinde bir araya geldiler ve keyifli sohbetlerle de hasret giderdiler.
İftar davetinde misafirleri kemanıyla yaptığı müzik ziyafetiyle karşılayan İşadamı Sinan Kirmit’in yeğeni Bilfen Koleji 7’nci sınıf öğrencisi Ceren Kirmit, davetlilerden tam not aldı. Kemanıyla iftar yemeğine eşlik eden Ceren Kirmit, duruşu ve müziğe olan aşkıyla da geleceğin önemli müzik insanlarından olacağını gösterdi.
Reyda Otel Sahibi AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Sinan Kirmit’in ev sahipliğinde, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac, Arsuz eski Kaymakamı Yalım Group Yatırım ve İş Geliştirme Direktörü Fatih Baysal, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Değer Tultak, Emekli Albay Ferit Resmi, Milli Emlak Müdürü Fuat Andırın, Arsuz Tapu Müdürü Ayhan Duran, Arsuz Belediyesi AK Parti’li Meclis Üyeleri Özcan Aslan ve Sait Çengel, Arsuz Uluçınar Mahallesi Muhtarı Yakup Turan, bölgenin saygın işadamlarından Gümüş Otel Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Gümüş, Ada Group Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yıldız, Ateş Demir Group Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Turaç ile Mustafa Tekdemir, Dişhekimi Musa Culha’nın katıldığı iftar yemeği, Arsuz Nehri’nin büyüleyici manzarası ve serinliğinde gerçekleşti.
İftar yemeğinin ardından büyüleyici manzara ve serin bir ortamda keyifli sohbetler yaparak yoğun iş temposunun stresini atan davetliler, iftar davetinden dolayı İşadamı Sinan Kirmit’e teşekkür ettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet