Skip Navigation Links

Down Sendromlu Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çocuk Oyun Ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Ümraniye Belediyesi tarafından düzenle

Down Sendromlu Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Yerel   A+a-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çocuk Oyun Ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen oyun karavanını ziyaret eden Down sendromlu çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
+1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ile birlikte İskenderun anıt alanında konuşlanan oyun karavanını ziyaret eden Down Sendromlu çocuklar palyaçolar ile oyunlar oynadı, müzik eşliğinde eğlenerek hoşça bir vakit geçirdi.
Animasyon gösterileri, seksek, ip atlama, çember çevirme halat çekmece, mendil kapmaca ve geleneksel sokak yarışma oyunlarını oynayan Down Sendromlu çocuklar büyük bir mutluluk yaşadı.
+1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil düzenlenen etkinlikte emeği geçenleri teşekkür ederek,”Çocuklarımız burada gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Down sendromlu çocuklarımızın sosyalleştirmek ve hayata kazandırmak için herkesin sorumluluk sahibi olması gerekiyor. Ziyaret amacımız down sendromlu çocuklarımızın sevinçlerini, mutluluklarını paylaşmak. Onları mutlu görünce bizler de mutlu oluyoruz. Onların mutluluğu bizleri çok memnun ediyor” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise engelli vatandaşların ve çocukların her zaman yanlarında olduklarını belirterek,”Bu tür güzel organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız bizim geleceğimidir. Onlara ne yapsak azdır. Görüldüğü üzere minik çocuklarımız ve Down sendromlu çocuklarımız etkinlikten bir hayli memnun kaldılar” diye konuştu.
Başkan Seyfi Dingil’de zaman zaman oyuna katılarak minik çocukların mutluluklarına ortak oldu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet