Skip Navigation Links

Biz Basın Mensubu Arkadaşlarımızı da Bir Bütün Olarak Ele Alıyoruz

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi’nin Basın Mensuplarına ve Muhtarlara düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Biz Basın Mensubu Arkadaşlarımızı da Bir Bütün Olarak Ele Alıyoruz Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Eşi Selda Culha’nın yanı sıra iftar yemeğine, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İyi Parti Arsuz İlçe Başkanı Kudret Dönmez, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı.
Basın mensupları ve muhtarlarla bir araya gelmek istediklerini belirten Başkan Culha, “ Bu iki kurumun mensupları ve bu iki saygıdeğer arkadaşlarımız bizler için çok önem arz ediyor. Zaten ramazana ayı münasebetiyle, ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışmaya her zaman olduğu gibi en fazla bu dayanışmayı yaşadığı, hissettiği aylardır. Ülkenin bekası ve huzuru için, buna ihtiyacımız var. Ve bütün birlikteliklerle ve etkinliklerle daha fazla sağlanabilir kanaatindeyiz. Bu kurumun mensupları bizim görevimizi uygularken, bize en yakın, bize en fazla destek olan ve beraber çalıştığımız arkadaşlarımızdır. Muhtar arkadaşlarımız zaten çözüm ortaklarımızdır. Basın mensubu arkadaşlarımız da çözüm ortaklarımızdır. Çünkü sürekli çalışmalarımızı halkımıza ulaştırmaktadır. Veya halkımızın taleplerini bize ulaştırmaktadır. Dönem dönem eleştirel anlamda da olsa, biz onu baş tacı eyleyip kabul ediyoruz. Çünkü hepimiz beşeriz, yanlışta yapabiliriz. Önemli olan eleştirilerin yapıcı yönde ve yönlendirici olması. Biz, bizim beraber çalıştığımız, zaten İskenderun ve Arsuz basın mensupları diye ayırmakta istemiyorum. Çünkü gerek Arsuz, gerek İskenderun ortak yaşayan iki tane ilçemizdir. Tek ilçe olarak da pratikte yaşayan bir şehir olarak da değerlendirebiliriz. Ondan dolayı biz basın mensubu arkadaşlarımızı da bir bütün olarak ele alıyoruz. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımızın hepsini çok iyi niyetli hareket ettiğini ve dönem dönem bize bu konuda katkılar sunduğunu, dönem dönem eleştirel anlamda katkı sunduğunu biliyoruz. Sonuç itibariyle ben gerçekten kendilerine teşekkür ediyorum.
Değerli arkadaşlar bu şehir hepimizin, yani burada yaşanan sıkıntı veya güzellik hepimizi ilgilendiriyor. Olumlu anlamda olumsuz anlamda yapılanlar hepimize yansıyor. Bizler bu kenti daha ileriye taşımak adına, burada daha iyi hizmetler sunmak adına tabiki isterler. Katkı alacağız, katkı sunacaksınız. Bizler de bu kentin daha ileriye taşınması adına veya ihtiyaç duyulan hizmetlerin yapılması adına sizlerin de bize getirdiği talepleri, hangi metotta gelirse gelsin, imkânlarımız yasa çerçevesinde ve imkânlar çerçevesinde kesinlikle yapılacaktır. Yapmaya da çalışıyoruz. Ben bu duygu ve düşünceyle hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu. Culha, programın sonunda tüm basın mensupları ve muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Biz Basın Mensubu Arkadaşlarımızı da Bir Bütün Olarak Ele Alıyoruz  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet