Skip Navigation Links

Havacılar Keplerini Havaya Uçurdu!

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni’nde cübbelerini giyen öğrenciler, ailelerinin huzurunda gururla keplerini havaya fırlattı.

Havacılar Keplerini Havaya Uçurdu!

Eğitim   A+a-

Katılımın oldukça yoğun olduğu Kep Atma Töreni; Saygı Duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra, il dışında olmasından dolayı törene katılamayan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, video aracılığı ile tebrik mesajını iletti. Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli; “Hepinizi bu mutlu gününüzde tebrik ediyorum. Gelecekteki başarınız bizim başarımızdır. Yapacağınız başarılı çalışmalarla insanlığa ve topluma faydalı olmanızı temenni ediyorum. Bugünden sonra da desteğimiz hep sizlerle olacaktır. Sizler de İSTE ile irtibatınızı kesmeyin. Yolunuz açık olsun” dedi.
İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yapıcı ise; “Öğrencilerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu töreni yapmaktan dolayı gururluyuz, ama çok sevdiğimiz öğrencilerimizden ayrılacağımız için hüzünlüyüz, tabi gururumuz ağır basmakta. Çünkü sizler gibi kıymetli öğrencileri yetiştirmekte payımız olduğu için. Tüm akademik kadromuza teşekkür ediyor ve mezun öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde izleyenlere hitap etti.
Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmalar sonrasında, öğrenim hayatları boyunca öğrencilerin yapmış oldukları çalışmalar ve bir şekilde objektiflere takılan güzel anılar, kolaj video gösterimi ile izletildi. Belgelerini hocalarının elinden tek tek alan Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, sonrasından bahçede hazırlanan platformda keplerini hep birlikte sevinçle havalara fırlattı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet