Skip Navigation Links

MKܒden İTSO’ya Özel Teşekkür

Gezinin düzenlenmesine destek veren İTSO’ya MKÜ Mimarlık Fakültesince Teşekkür yazısı gönderildi.

MKܒden İTSO’ya Özel Teşekkür

Eğitim   A+a-

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlileri İTSO’nun destekleriyle Mardin’de düzenlenen 4. Uluslararası Tasarım Bienaline katıldılar.
Gezinin düzenlenmesine destek veren İTSO’ya MKÜ Mimarlık Fakültesince Teşekkür yazısı gönderildi.
İTSO yönetim kurulu üyesi aynı zamanda MKÜ Mimarlık Fakültesinde Öğretim Görevlisi olan Müfit Tennioğlu da öğrencileri ile birlikte geziye katıldı. MKÜ Mimarlık bölümü öğrencileri gezi kapsamında, tarihi ve doğal yapısı ile adeta açık müze görümünde olan Mardin ve Midyat’ın tarihi kent dokusu ile Hasankeyf, Şanlıurfa, Göbeklitepe de incelemelerde bulundular.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi İşler, İTSO’ya gönderdiği teşekkür yazısında; “Mimarlık Bölümü öğrencilerinin 4. Uluslararası Mardin Tasarım Bienali için gerçekleştirilen Teknik geziye katılımlarına yönelik verdiğiniz kıymetli desteğiniz öğrencilerimizin akademik performanslarına olumlu yansımasıyla anlam kazanmıştır. Teknik gezinin gerçekleşmesine yardımcı olduğunuz için teşekkür eder çalışmalarınız da başarılar dilerim” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet