Skip Navigation Links

Korunmaya Muhtaç Çocukların Karne Sevinci

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar karne etkinliğinde dernek yöneticilerinin organize ettiği karne etkinliğinde bir araya

Dünya   A+a-

Çocukların karne etkinliği
Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar karne etkinliğinde dernek yöneticilerinin organize ettiği karne etkinliğinde bir araya geldi.
Her karne alındığı dönemde çocuklara yönelik etkinlik düzenlemeyi geleneksel hale getirdiklerini ifade eden korunmaya muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, genel anlamda bakıldığında çocukların karnelerinin teşekkür ve takdir belgelerinden oluştuğunu birkaç çocuğun karnesinde kırık notlar bulunduğunu belirterek, “önemli olan bu kırık notların ikinci dönem olmaması. Karnesinde zayıf olan çocuklarımızın zayıf notlarını yükseltmek için onların etüt çalışması şeklinde çalışmalarına zemin hazırlıyoruz. Derneğimizin bünyesindeki öğretmenlerimiz ağırlıklı olarak matematik derslerine yönelik çocuklarımıza eğitim verecekler” dedi.
Çakmaklı, dernek bünyesinde orta kademede eğitim gören bir kız çocuğunun da eski adı Çıraklık Eğitim Merkezi olan Mesleki Eğitim Merkezi’ne kaydının yapıldığını söyledi. Dernek yöneticilerinin de hazır olduğu karne etkinliğinde çocukların karne notu kayıt altına alındı. Zayıf notların matematik olduğunu anlatan Başkan Çakmaklı, çocuklara ders çalışma yöntemlerinin anlatıldığı etkinlikte yarıyıl tatili boyunca oyuna da vakit ayırmaları gerektiğini anlattı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa kemal Atatürk’ün de anlatıldığı etkinlikte çocuklar kendilerine ikram edilen yiyecekleri de afiyetle yedi. Bazı çocukların ise velileriyle geldiği gözlendi. Yine dernek bünyesinde üniversiteyi kazanıp okuyan bir genç kız da ilk ve orta kademede eğitim gören çocuklara bir orta öğretim öğrencisi de nasıl ders çalışmaları gerektiğine yönelik yöntemleri anlattı. Başarıya nasıl ulaştığını anlatan genç kızı çocuklar ilgiyle dinledi. Korunmaya Muhtaç Çocukların karne etkinliği karnelerin alındığı gün 11.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet