Skip Navigation Links

Av.Suzan Şahin;'Siz Nefes Verin Ben Sesiniz Olayım'

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü tüm programını büyük ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandığı Dörtyol'a ayır

Av.Suzan Şahin;'Siz Nefes Verin Ben Sesiniz Olayım'

Politika   A+a-

 Sedat İSKENDEROĞLU / Dörtyol
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü tüm programını büyük ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandığı Dörtyol'a ayırdı.
Tüm gün Dörtyol'da sevenleri ve hemşerileriyle bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin ilk ziyaretini Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odasına gerçekleştirdi.
Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin burada özellikle ulaşım konusunda CHP iktidarının yapacakları hizmetlerden bahsetti.
Şoför esnafının sorunlarını yakından bildiğini belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin; "AKP’nin tek adam rejiminin, sahte bir istikrar söylemiyle şekillendirmeye çalıştığı Türkiye hikayesi inandırıcılığını yitirmiştir. OHAL koşullarında özgürlükleri kısıtlanmış, hukukun üstünlüğünü hiçe saymış, komşuları ve müttefikleriyle sorunlu, eğitim sistemi niteliksiz bir ülkeden, çağın ruhuna uygun bir atılım ve ekonomik kalkınma beklenemeyeceği ortadadır. Güvenilirlik ve saygınlığını kaybeden bir ülke, yalnızlaşmaya ve gerilemeye
mahkumdur. Güçlü bir ekonomi, her alanda kapsayıcı, tutarlı ve ilerici bir Türkiye modeli ile mümkündür." dedi ve ekledi; "Türkiye’nin ekonomik sorunlarının temelinde yatan en önemli neden, otoriter tek adam yönetimidir." dedi.
İkinci olarak Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Başkan Ahmet Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin yapılan samimi karşılamadan duyduğu memnuniyeti belirttikten ve Kobi'ler ile ilgili olarak yöneltilen soruya; " KOBİ’lere ve sosyal işletmelere ödedikleri vergi ve sigorta primi tutarında faizsiz, işletme kredisi vereceğiz. KOBİ’lerimizin KDV alacaklarını ivedilikle ödeyeceğiz. KOBİ’lerimizin borç sorununu çözmek ve takipten kurtarmak amacıyla bankacılık sektörü ile birlikte bir kurtarma planı hazırlayacağız. Tekellerin yıkıcı rekabetinden koruyacağımız KOBİ’lerimizin, sosyal işletmeye dönüşmesini ve sektörel güç birliği kurmasını özendireceğiz." dedi.
Dörtyol Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Ali Gün'ü de ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin, daha sonra sırasıyla Dörtyol Ziraat Odası Başkanı İbrahim Seyhan ve Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ile de bir araya gelerek bölgesel sorun ve talepleri dinledi.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin daha sonra Dörtyol'un mahallelerine geçerek aile ziyaretleri gerçekleştirdi.
Son olarak Dörtyol'un omurgası olan Mahalle Muhtarlarıyla iftar sofrasında bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin; "Siz nefes verin, ben sesiniz olayım" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet