Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ak Parti Hatay Milletvekili Adaylarından İTSO’ya Ziyaret

Ak Parti Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, Ecrin Nazlı İnan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve

Ak Parti Hatay Milletvekili Adaylarından İTSO’ya Ziyaret

Politika   A+a-

  Ak Parti İlçe yönetimi İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular. 24 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Hatay milletvekili adayları şehrin en önemli Sivil Toplum kuruluşu olan İTSO’yu da ziyaret ederek, bölge ekonomisine dair karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.
Ak Parti Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Hatay’a hizmet etme noktasında çaba sarf edeceğiz. Hatay’ın milletvekili olacağız ve tüm ilçelere eşit hizmet götüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, yeni istihdam alanlarının oluşması için çalışacağız ve bu konuda Sanayici ve İş adamlarımız ile her zaman birlikte hareket ederek, sorunlarını dinleyecek ve çözümler üreteceğiz. Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemizde de büyümeye dayalı reel sektör hamlesi başlatacağız. Bölgemiz için hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,24 Haziran seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “İTSO olarak her zaman bölge ekonomisine değer katacak projeler için çaba sarf ediyoruz. Bu konuda sizlerin de 24 Haziran sonrasında önemli çalışmalar yapacağınızı umut ediyoruz. İskenderun’da son günlerde firmalarımız için hayati önem arz eden Kimya laboratuvarının İskenderun’da da kurulması için çalışmalar yapıyoruz. Kimya Laboratuvarının Mersin’de olması, Tarım İl Müdürlüğü’nün Antakya’da olması, Bölge Müdürlüğü’nün ise İskenderun’da olması, firmalarımız açısında hem zaman kaybı hem de maliyet oluşturmaktadır. Bu hizmetlerin İskenderun’da olması lazım. Aslında geç kalınmış bir hizmet. Bu konuda gerekli girişimlerin yapılması lazım” dedi İTSO Başkanı Yılmaz, Kimya Laboratuvarı ile ilgili raporu Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Abdulkadir Özel’e takdim etti. Raporu titizlikle inceleyen Milletvekili adayı Özel, İTSO Başkanı Yılmaz’a konunun takipçisi olacaklarını belirtti.
Ak Parti Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, Ecrin Nazlı İnan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İlçe yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Yusuf Yılmaz, Raşit Özyurt ve Hıdır Güneş de yer aldılar.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar