Skip Navigation Links

Ak Adaylardan Belen Çıkartması…

AK Parti Hatay Milletvekilleri Sahada Ağırlığını Göstermeye Başladı.

Ak Adaylardan Belen Çıkartması…

Belen   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili adayları Abdulkadir Özel, Abdulkerim Güven ve Ecrin Nazlı İnan’ın Belen ziyaret programı ilk olarak Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu ziyaret ile başlattı.
Başkan Vurucu’ya makam ziyaretinin ardından milletvekili adayları; Abdulkadir Özel, Ecrin Nazlı İnan ve Abdulkerim Güven, AK Parti Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder ve teşkilat üyeleri Belen’de kurum, temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve esnafları ziyaret ederek, 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik sohbet ederek, bilgilendirmede bulundu.
 
Vekil adayları program kapsamında; Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İlçe Müftüsü Adem Cankurt, Belen Esnaf Odası Başkanı Halit Kanat, Belen Ziraat Odası Başkanı Selahattin Yalman, Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan’ın yanısıra Tapu Müdürü Metin Kara, Nüfus Müdürü Teğrit Toplu, Belen Toplu Taşımacılık Kooperatifi, Belen Hatsu'yu ziyaret etti. Vekil adayları ayrıca Belen CHP İlçe Seçim Bürosu’na uğrayarak kolaylıklar diledi. Programının bir bölümüne Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler ziyaretlere eşlik etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet