Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC’den Geleneksel İftar

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Kuruluşunun 55. Yıl dönümünü, üyeler ve ailelerinin katılımı ile iftar sofrasında kutladı.

İGC’den Geleneksel İftar

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Kuruluşunun 55. Yıl dönümünü, üyeler ve ailelerinin katılımı ile iftar sofrasında kutladı. Kentimizin seçkin mekanlarından VERA Restaurant’a düzenlenen iftar yemeğinde, gazeteciler ve aileleri bol bol sohbet etme imkanı buldular.
İftar programında çocuklar için ayrı bir bölüm hazırlandı. Çocuklar kendileri için hazırlanan özel menüyü yerken, büyükler de ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açtılar.
İGC Başkanı Veysel Cıncık manevi duyguların yoğunlaştığı böyle özel günlerde bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını ifade ederek “Biz İGC ailesi olarak sık sık farklı etkinliklerde bir araya geliyoruz. Bu arada iftar geleneğimizi de sürdürüyoruz. Bu güzellikleri hem birlikte yaşıyor, hem aileler arası kaynaşmayı arttırıyoruz. Kısmet olursa her yıl devam ettireceğiz. Bu yılın ayrı bir önemi var. 26 Mayıs 1963 yılında kurulan Cemiyetimiz yarım asrı devirerek, bölgenin en köklü ve önemli Sivil toplum kuruluşları arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır. Birlikte nice güzel yıllara”dedi.
Başkan Cıncık, iftar yemeği organizasyonuna mükemmel ev sahipliği yapan Vera restautant işletmeci ve çalışanlarına da teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar