Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Hatay Milletvekili Adaylarından İTSO’ya Nezaket Ziyareti

CHP Hatay milletvekili adayları Suzan Şahin, M.Riyad Kırmızıoğlu ve CHP İlçe yönetimi İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

CHP Hatay Milletvekili Adaylarından İTSO’ya Nezaket Ziyareti

Ekonomi   A+a-

24 Haziran da yapılacak olan milletvekili seçimlerine hazırlanan siyasi partiler seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyorlar.
CHP Hatay milletvekili adayları Suzan Şahin, M.Riyad Kırmızıoğlu ve CHP İlçe yönetimi, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CHP Milletvekili adayları Suzan Şahin ve Riyad Kırmızıoğlu’na seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, “Bölgemizin sorunlarını çok iyi bilen siyasetçiler olarak, milletvekili seçilmeniz durumunda bu sorunların çözümü ve yeni projelerin üretilmesi noktasında yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyoruz. Bizler de İTSO olarak şehrimiz ekonomisi ve bölgemize katkı sağlayacak her türlü projede yer alacağımızı belirtmek isteriz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
CHP Hatay milletvekili adayları Suzan Şahin, M.Riyad Kırmızıoğlu CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve ilçe yönetiminin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran ve Müfit Tennioğlu da yer aldılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar