Skip Navigation Links

Gurur, Mutluluk ve Gözyaşlarıyla; Mutlu Ol İyi Bak Kendine Fahri Arpay…

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencilerinin aileleri ve öğretmenleriyle bir araya geldikleri mezuniyet yemeği duygu dolu anların yaşanmas

Gurur, Mutluluk ve Gözyaşlarıyla;  Mutlu Ol İyi Bak Kendine Fahri Arpay… Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencilerinin aileleri ve öğretmenleriyle bir araya geldikleri mezuniyet yemeği duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Karaağaç Beyaz Saray Restoran’da düzenlenen mezuniyet gecesinde öğrenciler ve veliler oldukça heyecanlıydı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başlayan mezuniyet gecesine; öğrencilerin dans gösterileri ve geçici mezuniyet belgelerinin “Mutlu Ol İyi Bak Kendine” şarkısı eşliğinde Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay tarafından verildiği anlar damgasını vurdu.
Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay, kendisi gibi başarılı eğitimci Mithat Paşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşe Arpay’la birlikte mezuniyet gecesine katıldı.
Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay, 4 yıldır kendisine yardımcı olan ve bu başarıda önemli pay sahibi olan sınıf anneleri Tülin Gökpınar ile Sermin Sabahoğlu’na plaket takdim ederek teşekkür etti.
Sınıf anneleri Gökpınar ve Sabahoğlu da Sınıf Öğretmeni Arpay’a öğrenciler ve veliler adına çiçek takdim ederek emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Aylardır mezuniyet gecesine hazırlanan 4/B sınıfı öğrencileri, birbirinden güzel dans gösterileriyle veli ve aile yakınlarına keyifli anlar yaşattılar.
Arkadaşları adına veda konuşmasını yapan Narin Özkan, birinci sınıfın ilk günlerinden. Dördüncü sınıfın son günlerine kadar öğretmenleri Fahri Arpay ve arkadaşlarıyla yaşadıkları güzel anıları kısa konuşmasında özetledi.
 
Gurur, mutluluk ve hüznün bir arada yaşandığı mezuniyet gecesinde öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada yine duygu dolu anların yaşanmasına neden olan Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay şöyle konuştu; “Zaman anında yaşamayı ıskalarız da, aşinası oluveririz tükenen takvimlerin. Yıllar yılları kovalar bu resmi geçitte. Birden fark ederiz büyümüş olduklarını, Eylüllerin, Fatmaların, Metelerin. Uzun soluklu bir koşudur, yorucudur yaşam.
Dinlenmeyi gerektirir bu yüzden, zaman zaman soluklanmayı. Bu molalar birer fırsattır. Aldığımız yolu görmek değerlendirmek için, bu yolu nasıl aştığınızı, nerelerde zorlandığımızı, yolun kalanını nasıl aşmak istediğimizi planlarız.
Soluklanırken her bir durak yeni kararlar almamız içindir aslında. Aldığımız kararların ışığında geçmişin izlerine basarak geleceğe yürürüz. İşte bu gün böyle bir soluklanma anındayız. Aramızda yaşamımızın önemli bir kesitini bırakırken, daha önemli bir sürece adım adım yaklaşmaktayız.
Tanışmanın, başlangıcın heyecanı mutluluğu yoktur elbette aydınlıklarda. Tam tersine hüzünlüdür, acı verir uğurlamak, ayrılıyor olmak. Ama biz sizi yarınlara uğurlarken yanınızda hep Beş Temmuz ilkokulundan bir parça taşıyacağınızı, okulumuzun koridorlarında da her birinizin sesinin ve umudunun yankılanacağını biliyoruz. Bu nedenle bu günü bir ayrılık gününden çok yeni başlangıçların günü olarak değerlendiriyoruz.
Sevgili veliler, elinden tutup getirerek, bize emanet ettiğiniz küçük yavrularınız artık büyüdü. O günün üzerinden yıllar hızla geldi geçti. Bizler de onları kendilerine güvenen, öğrenme ve araştırma isteğiyle dolu, sorumluluk sahibi, iletişim becerileri yüksek, bireyler olarak yetiştirmek için özverili bir çalışma gerçekleştirdik. Çocuklarımızın her türlü başarılarıyla onurlandık, gururlandık üzüldüklerinde üzüntülerini taa içimizde hissettik, Sevinçleri kahkahamız oldu. Biz onlarla bütünleştik onlarla mutlu olduk, şimdi bu değerli emanetinizi iade ediyoruz. Fidanlarımız artık birer ağaca dönüştü. Şimdi her birini kök salacağı ormanlara uğurluyoruz. Ve şairin dediği gibi onlara bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi, kardeşçesine bir yaşam diliyoruz.”
Bol eğlenceli ve mutlu gecenin kahramanları Beş Temmuz İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencileri, ellerinde Türk Bayrağı ile sahneye gelirken, oluşturulan seramonide öğretmenlerine “Levent Yüksel’in Mutlu ol iyi bak kendine” şarkısı eşliğinde veda ettiler ve geçici mezuniyet belgelerini de yine gözyaşları arasında öğretmenlerinin elinden aldılar.
Birbirinden güzel anların yaşandığı ve bir o kadar da güzel anılar bırakan mezuniyet gecesinin finalinde ise sınıfın mezuniyet pastası Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay, Sınıf Anneleri Tülin Gökpınar, Sermin Sabahoğlu ve de öğrenciler tarafından kesildi.
Mezun öğrencilerin gösterilerinin bittiği gecenin ilerleyen saatlerde ise sahne veli öğrencilere kaldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gurur, Mutluluk ve Gözyaşlarıyla;  Mutlu Ol İyi Bak Kendine Fahri Arpay…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet