Skip Navigation Links

“Müdahale Yerinde Ve Doğrudur”

Lütfü Savaş, CHP liste değişikliği ile ilgili ilk kez konuştu!

“Müdahale Yerinde Ve Doğrudur”

Gündem   A+a-

Hatay Söz Gazetesi muhabirine açıklama yaparak CHP Hatay Milletvekili aday listesine müdahelenin haklı ve doğru olduğuna dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP'nin Hatay'da 5 milletvekilinin garanti, 6'ncı milletvekilinin de mümkün olduğunu söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin geçtiğimiz günlerde, 24 Haziran’da yapılacak 27.dönem milletvekilliği için açıkladığı ve daha sonra bir kısmını değiştirdiği Hatay milletvekili adayı sıralaması tepkilere yol açmıştı. Söz konusu listeye, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın müdahale ettiğini ve ‘Ya istifa ederim ya da Servet Mullaoğlu olmayacak, Mehmet Güzelmansur olacak’ sözlerini sarf ettiğini iddia eden CHP eski il başkanı Servet Mullaoğlu aynı gün eski belediye binası önünde bir açıklama yapmıştı.
Konu ile ilgili, Hatay Söz Gazetesi muhabirine açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP’nin Hatay Milletvekili listesinin çok güzel olduğunu ve yerinde bir müdahale olduğunu ifade etti. Listeye müdahale edildiği gün, eski belediye binası önündeki basın açıklamasıyla ilgili de açıklama yapan Savaş, “5 tane aday, o gün eski belediye binası önüne tepki gösteren toplamda sadece 72 kişiyi toplayabildi. Demek ki müdahale yerinde ve doğrudur” dedi.
Ayrıca, “Ya istifa ederim, ya da şu olsun” sözlerini de sarf etmediğini aktaran Savaş, listeye kendisi dışında da Hatay’da CHP’de sözü geçen bazı büyüklerin de müdahalesi olduğunu söyledi. Başkan Savaş, ayrıca CHP’nin bu liste ile en az 5 milletvekili çıkaracağını ve 6.sıradaki adayın da sürpriz bir şekilde çıkabileceğini vurguladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet