Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kamil Köseoğlu Bu Yılda Madalya Serilerine Devam Etti

Reyhanlı Belediye Sporlu 60 Yaşındaki Kamil Köseoğlu madalya serilerine devam ederek Reyhanlı ve Hatay’ın gururu olmaya devam ediyor.

Kamil Köseoğlu Bu Yılda Madalya Serilerine Devam Etti

Spor   A+a-

Geçtiğimiz yıl, Türk ve Yüzme Federasyonu 10 Kasım Atatürk’ü anma Türk ve Masterlar Yüzme AMP YONASI” Tarafından 10 – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen yüzme yarışlarında Reyhanlı Belediyesini temsilen katılan Kamil Köseoğlu, 6 madalya kazanarak Reyhanlı ve Hatay’a bir ilki yaşatmıştı.
Bu yıl 16 - 18 Mayıs'ta Marmaris’te yapılan Kısa Kulvar 7. Uluslar arası Agua Master yüzme yarışlarında 60 - 64 yaş kategorisinde Reyhanlı spor adına yarışan Kamil Köseoğlu, 11 madalya alıp madalya sayısını 17’ e çıkartarak Hatay ve Reyhanlı’nın gururu olmaya devam ediyor.
Bu bağlamda Marmaris’te düzenlenen yüzme müsabakalarında;
1. - 2. ve 3. Gün sonunda Agua Master Açık Deniz Dayanıklılık yarışlarında
200 Metre Kelebek 1. 5 Km.'de 1. (19 Mayıs 2018)
200 Metre Sırtüstü 1. 3 Km.'de 1. (20 Mayıs 2018)
200 Metre Serbest 2.
100 Metre Serbest 2.
400 Metre Serbest 2.
800 Metre Serbest 2.
200 Metre Karışık 3.
100 Metre Karışık 3.
100 Metre Kelebek 3.
4 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük olmak üzere toplamda 11 madalya almaya hak kazandı.
Başarılarıyla ilgili duygularını dile getiren Kamil Köseoğlu; “Başarılarımda emeği geçen Reyhanlı Belediye Başkanı Mimar Mehmet Çüter’e teşekkür ederim. Hatay’ın gururu olmaya devam edeceğim” dedi.
Kamil Köseoğlu’nun başarısıyla ilgili açıklama yapan Reyhanlı Belediye Başkanımız Mimar Mehmet Çüter; “Reyhanlı’mıza böyle bir büyük onuru 2. Kez yaşatan Kamil Köseoğlu hemşerimize ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. En büyük mutluluğum spora vermiş olduğumuz desteğin müspet sonuçlanmasıdır. Sporun her alanındaki desteklerimizi sürdürerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumaya devam edeceğiz. Bir kez daha Kamil Köseoğlu kardeşimize bu yaşında elde etmiş olduğu başarı ve ilçemize tarih yazdırdığı için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş