Skip Navigation Links

MHP Seçim Startını İGC'den Verdi

MHP Hatay Milletvekili adayları ve yöneticileri seçim çalışmalarını İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek başlattılar.

MHP Seçim Startını İGC'den VerdiWeb
TV

Gündem   A+a-

MHP Hatay 2. Sırada olan milletvekili adayı İbrahim Gül, 9. Sırada olan milletvekili adayı İlhami Boşça, İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile yönetim kurulu üyeleri, İGC’yi ziyaret ettiler.
İGC Başkanı Veysel Cıncık, partilerin aday listeleriyle ilgili yorumlara değinerek ‘’izlenimler en iyi sıralamayı MHP’nin yaptığı şeklinde İbrahim Gül, çok uzun yıllar bu partinin başarısı için çalışıp çabaladı 2. sırayı hak etti. Hem İbrahim Gül hem İlhami Boşça‘ya başarılar diliyorum. 1. sıradan 11. Sıraya kadar tüm adayların gayret içinde olacağına inanıyorum. Arkadaşlarımızı TBMM’de görmekten mutlu olacağız.”
MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt’ta yaptığı konuşmada parti olarak seçimlere her şekilde hazır olduklarını belirterek ‘’Partimizin bütün organları çalışıyor. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız da bizimle birlikte uzun süredir çalışıyorlar. Gönül ister ki 11 adayımızın tamamı meclise girsin. Ama halkımız neyi takdir ederse o olacak. Bu arkadaşlarımız uzun süredir parti için çalışan ve listeye girmeye hak eden arkadaşlarımız. Biz de parti olarak en iyi sonucu almak için bütün gayretimizi gösteriyoruz. Basın mensuplarının ilgisine teşekkür ediyoruz.”
MHP Hatay Milletvekili adayı 9. Sıradaki İsmail Boşça yaptığı açıklamada İskenderun ‘un gözbebeği bir kuruluşta seçim startı vermekten mutlu olduklarını belirtti. Boşça MHP genel merkezinin takdirlerini isimleri bu şekilde sıralayarak gösterdiğini belirterek şöyle konuştu:
“MHP olarak seçim tarihinin açıklandığı günlerden çok öncesinden başlayarak çalışmalar yapıyoruz. Seçimlere çok az bir süre kaldı. Hepimizi yoğun günler bekliyor. Siz basın mensupları da inanıyorum ki bizlerin sesini en iyi şekilde duyuracaksınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”
MHP Hatay Milletvekili 2. Sıra adayı İbrahim Gül de şöyle konuştu:
“MHP de aday adayı olmamdan itibaren basın mensuplarının desteğine çok teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda inanıyorum ki sizin de desteğinizle İskenderun’u Ankara’da temsil etme imkanı yakalayacağız. 24 Haziranda bildiğiniz gibi yeni bir sistemi hayata geçireceğiz. İskenderun’dan bu yarışa katılan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İskenderun’un yıllarca sahipsiz kaldığını, milletvekili sıralamalarında çok daha küçük ilçelerin daha çok milletvekili çıkardığını gördük. İskenderun yıllarca mahrum bırakıldı. İnşallah bu dönem bize verilen şansı iyi kullanarak İskenderun’ un çıkarına olacak çalışmaları Ankara’da yapma fırsatı bulacağız.”
 
 
 
MHP Seçim Startını İGC'den Verdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet