Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti Adayları Vitrine Çıktı…

Hedef: Rekor Milletvekili Sayısı !

AK Parti Adayları Vitrine Çıktı…Web
TV

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay İl Başkanlığı, 21 Mayıs tarihi saat 17.00 itibariyle Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilerek kesinleşen 11 Hatay Milletvekili adayı için ilçe teşkilatlarında tören düzenledi.
Hatay milletvekili adaylarının teşekkür ziyareti ve tanıtım toplantısı şeklinde gerçekleşen tüm ilçelerde adaylar teşikalat yönetim kurulu tarafından karşılandı ve partililere hitap ettiler.
Erzin otoban turnikelerinde başlayan ve ilçe teşkilatlarının gezildiği tüm ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler’in oldukça kendinden emin ve seçimden hedeflenen sayının üstünde bir sonuçla çıkılacağı umudunu yaşatan yüz ifadesi ve kendinden emin duruşu dikkat çekti.
İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ev sahipliğinde partililerle buluşan milletvekili adayları, ilk kez bir arada görüntülendi.
İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, seçimlerden hedeflenenin üstünde bir oy oranıyla çıkacaklarını belirterek, adaylara başarılar diledi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, genel merkez tarafından 132 aday adayı arasından belirlenen pırıl pırıl adaylarının Hatay’a geldiklerini belirterek, altıncı sıradaki Avukat Abdülkerim Güven’e atıfta bulunarak rekor milletvekili beklentisini dile getirdi.
AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ise, kendinden emin duruşu ile partililere güven verirken, 24 Haziran gecesi için rekor milletvekili temennisinde bulundu.
Demokrasiyi bilenler için seçimlerin er meydanı olduğunu hatırlatan AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, bugüne kadar Hatay’da kırılmamış rekoru kırmak isteğini ifade etti.
Adayların tek tek çıkarak yaptığı konuşmalarda ise heyecan doruktaydı.
Birinci sıra adayı Gazi Meclisin Tek Gazi Vekili Hacı Bayram Türkoğlu, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çektiği konuşmasında, sandıktan birlik ve beraberliğin çıkması temennisini dile getirdi.
İkinci sıra adayı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı görevinden herkesin tanıdığı Hüseyin Yayman, Mehmet Akif’ten bir şiirle seslendi.
Üçüncü sıra adayı AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Özel, tüm partililerin en çok merak ettiği kişiydi. İskenderun ve Hatay’a önemli hizmetler yapacağı ve Ankara bürokrasisini ve genel merkez yapısını çok iyi bildiği için bugüne kadar yapılmayanları yapacağı belirtilen Abdülkadir Özel’in oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı gibi önemli görevlei başarıyla yerine getiren dördüncü sıra adayı Hüseyin Şanverdi, Türkiye’nin Suriye’de gerçekleştirdiği sınır ötesi harekatları övdü ve muzaffer olunması sürecinde duydukları heyecanı anlattı.
Beşinci sıra adayı AK Parti’nin seçilebilecek noktada bulunan ilk milletvekili adayı Sabahat Özgürsoy Çelik ise oldukça heyecanlığı olduğu gözlenen konuşmasında yine rekor milletvekili çıkarma hedefine vurgu yaptı.
Ve Altıncı sıra adayı İskenderun’da kurucu üyelik, kurucu yönetim kurulu üyeliği, gençlik kolları başkanlığı gibi önemli görevleri başarıyla yürüten Avukat Abdülkerim Güven, salondaki bayram havası için teşekkür et…
 
 
 
 
 
AK Parti Adayları Vitrine Çıktı… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş