Skip Navigation Links

Hataylı Gezgin 61 Ülkeyi Gezerek Bir Kitap Yazdı

Hataylı Cumali Miçooğulları hayalindeki gezgin olma projesini sonunda uyguladı.

Hataylı  Gezgin 61 Ülkeyi Gezerek Bir Kitap YazdıWeb
TV

Medya   A+a-

  Akdeniz Üniversitesi Eski Çağ Dilleri Ve Kültürleri bölümü mezunu olan Cumali Miçooğulları gezgin olma düşüncesine üniversite yıllarında başladı. Miçooğulları, üniversite 1. Sınıfta başladığı gezginliğe halen devam ediyor. Bugüne kadar toplam 61 ülke gezen Miçooğulları gezi notlarını ‘Miçolojik Dünya’ adlı kitapta topladı .Bu arada 6 dil öğrenen Cumali Miçooğulları şunları söyledi :
“Ben büyük bir para ile yola çıkmadım. Her yıl gittiğim ülkelerde çalıştım, para biriktirdim. Kimi zaman garsonluk, kimi zaman ise animasyonculuk yaparak gezdim. Ben gezdikçe her gittiğim ortamda bana ilginç anılarımı sordular. Ortadoğu gezisi sırasında Ürdün’de kaçırıldığımı anlattım. Değişik örnekler çoğaldıkça kitap yazmaya karar verdim. Basılan kitabın bir bölümünü Doğu ve Güneydoğuda ki engelli ve Down sendromlu insanlara gönderdim. Bu arada kitabın başarısından dolayı ünlülerinde katıldığı bir toplantıda bana ödül verdiler. Bu büyük moral kaynağı.”
Cumali Miçooğulları 2. Kitabının hazırlıkları için çalışmalara başladığını, Latin Amerika’yı gezmek için program yaptığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü :
“ Sponsor bulma ve tanıtım çalışmalarım sürüyor. 12 Haziranda Gazeteci Ayşe Arman benimle röportaj yapacak. Bir çok gazeteci arkadaşımız da kitabımla ilgilendi. Televizyon programlarına davet ediliyorum. Önümüzdeki günlerde turizm ile ilgili bir televizyon programı yapmayı düşünüyorum . Hatta ilk bölümü memleketim Hatay’ı tanıtmak için olacak. Bu geziler bana insanlarla doğru iletişimin nasıl yapılacağını öğretti. 6 dil bilmemin de faydasını görüyorum Gençlere tavsiyem, iyi biz gezgin olmak için büyük paralara ihtiyaç yok, hedefleri olsun yeter.”
İGC Başkanı Veysel CINCIK, “Hataylı bir arkadaşımızın böylesine başarılı bir çalışma içerisinde olmasından gurur duyuyoruz . İleri ki yıllar da çok daha başarılı çalışmalara yapacağına inanıyoruz. Biz basın mensupları olarak daima arkandayız. Sana bu konuda elimizden gelen desteği sağlayacağımızı bilmelisin ” dedi.
 
 
 
 
 
Hataylı  Gezgin 61 Ülkeyi Gezerek Bir Kitap Yazdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet