Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sürpriz İftar Ziyareti..

Kaymakam Musa SARI , eşi Emine SARI,iftarını Tülek Mahallesi sakinlerinden Mustafa KARATEKE ve ailesi ile birlikte açtı.

Sürpriz İftar Ziyareti..

Arsuz   A+a-

 Kaymakam Musa SARI , eşi Emine SARI, Kaymakam Adayı Burak Bozkurt GÜRSES , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer ve eşi ile birlikte Çat Kapı İftar davetleri kapsamında , iftarını Tülek Mahallesi sakinlerinden Mustafa KARATEKE ve ailesi ile birlikte açtı.
 
Kaymakam SARI, Ramazan boyunca bu tür ziyaretlerin devam edeceğini, ramazanın birlik, beraberlik ve paylaşmak olduğunu , özellikle vatandaşlarımız ile paylaşımlarda bulunup evlerine konuk olarak onlarla aynı sofrayı paylaşıp aile ile birlikte oruçlarını açacaklarını ifade ederek hane halkına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti ve iftar sonrası mahalleliler ile sohbet etti .
 
Muhtar İsa BAŞEĞMEZ ve hane halkı, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam SARI'ya ve beraberindekilere teşekkürlerini sunduklarını, ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirttiler. Kaymakam SARI mahalledeki çocuklara çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra mahalleden ayrıldı.
 
 
 
Programa Kaymakamımız Musa SARI, eşi Emine SARI, Kaymakam Adayı Burak Bozkurt GÜRSES , Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer ve eşi , muhtar Tülek Mahalle Muhtarı İsa BAŞEĞMEZ
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş