Skip Navigation Links

Şanverdi’den Duygu Yüklü Açıklama

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Şanverdi duygu dolu bir basın açıklaması ile bugüne kadar kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Şanverdi’den Duygu Yüklü Açıklama

Gündem   A+a-

Şarverdi duygu yüklü açıklamasında Ak Parti Kurucu Üyeliği İlçe Başkanlığı ve Reyhanlı Belediye Başkanlığı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hatay milletvekilliğine aday gösterilmekten mutlu ve gurulu olduğunu ifade eden Şanverdi açıklamasına şöyle devam etti.
 
AK Partinin kurulduğu ilk günden bu yana bu kutlu davada Reyhanlı Kurucu İlçe Başkanlığının ardından 14 yıl Reyhanlı Belediye Başkanlığı görevi ile Necip Milletimize hizmet etmeyi lütfeden Rabbim, bugün itibariyle 27. Dönem AK Parti Hatay Milletvekilliği Adaylığını bizlere nasip etti.
 
Şahsıma AK Parti Hatay Milletvekili Adaylığını tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkezimizin üyelerine; bugüne dek desteklerini benden esirgemeyen AK Parti Hatay Milletvekillerine, İl - İlçe Teşkilatlarımıza, bu davanın kadim neferlerine, gönül dostlarına, bu davada hizmet yarışına talip olan ve birlikte yol yürüdüğümüz AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adaylarına, Kadirşinas Reyhanlı halkına ve aileme sonsuz şükranlarımı sunarım.
 
24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi’nden zaferle çıkmak; Liderimiz Recep Tayip Erdoğan önderliğindeki Cumhur İttifakıyla birlikte Meclis çoğunluğunu elde etmek, Güçlü Bir Türkiye olarak Medeniyetler Şehri Hatay’a ve Gazi Reyhanlı’mıza hizmet etmek için sizlerle birlikte gece gündüz demeden çalışıp kapı kapı dolaşacağız. Rabbim bu kutlu yolda bizleri muvaffak ve muzaffer eylesin.
 
 
Hüseyin ŞANVERDİ
Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet