Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başarılı Sporcudan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’dan son derece yetenekli ve başarılı sporcuların çıkmaya devam ettiğini belirtti.

Başarılı Sporcudan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Spor   A+a-

Ankara’da yapılan Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonasında İskenderun Belediye spor kulübü taekvando sporcusu Sefer Tayyip Harputlu Türkiye 2.si oldu.
Antrenör Mehmet Korhan ve Fikret Korhan ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret eden Başarılı sporcu hedefinin milli takım olduğunu söyledi.
İskenderun’dan Başarılı Sporcular Çıkıyor
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “Belediye olarak görev geldiğimiz ilk günden bugüne kadar spora ve sporcuya destek olduk. Her zaman gençlerimizi spora teşvik ettik. Görüldüğü üzere kulübümüzden başarılı sporcular çıkıyor. Sizler kendi başarınızın yanında aynı zaman da İskenderun’un adını en şekilde duyuruyorsunuz. Başarılarının devamını diliyor, antrenörlerimize ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür
Antrenör Mehmet Korhan ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,”Sporcumuz bu başarısı ile milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı. Sporcumuz ayrıca 10 Haziranda Bulgaristan’da yapılacak Avrupa Taekwondo şampiyonasında milli takım adına yarışacaktır. Hedefimiz Avrupa Şampiyonu olmaktır” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardın Başkan Seyfi Dingil, başarılı sporcuya ödül verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar