Skip Navigation Links

Boran Bisiklet Kulübünden Anlamlı Etkinlik

Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Derneği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bisiklet turu düzenledi.

Boran Bisiklet Kulübünden Anlamlı Etkinlik

Kültür Sanat   A+a-

Samandağ Belediyesinin destekleriyle gerçekleşen etkinlikte, 19 Mayıs Cumartesi günü Abdullah Cömert parkında 17.00'da toplanmaya başlayan Samandağlı gençler Deniz sitesi Hz.Hıdır türbesi, Uğur Mumcu Bulvarı, Çevlik, Deniz Sitesi Yaşar Kemal caddesi üzerinden Abdullah Cömert alanına döndüler.
Boran Bisiklet Spor kulübü derneği Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak:”Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bisiklet etkinliğimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 99.yıldönümünü kutlamaktayız. Bu bayram Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine hediyesi, gururluyuz. Bu topraklara kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Katkılarından dolayı Samandağ Belediyesi Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ediyoruz. Başta gençlerimizin olmak üzere herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum.”ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet