Skip Navigation Links

Belen'de 19 Mayıs Kutlamaları..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 99. yıl dönümü kutlamaları Belen'de renkli anlara sahne oldu.

Belen'de 19 Mayıs Kutlamaları..

Belen   A+a-

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 99.Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan program; saat 09:30’da Atatürk Parkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulması ile başladı. Çelenk sunma programı, Bahçeşehir Koleji Bando takımının şehir merkezinde yaptığı tören geçişi ile tamamlandı.
 
Etkinlikler saat 10:00’da Bahçeşehir Koleji toplantı salonunda; Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU ve eşi Yüksel VURUCU, Kaymakam Refiki Ali YILDIRIM, Siyasi parti temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Gaziler, öğrenci ve vatandaşların katılımında devam etti.
 
Belen Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Md.V.Erdal AYVAZOĞLU’nun günün anlam ve önlemini belirten konuşması, şiir, okul öğrencilerinden İsmail BIÇAKKESMEZ’in gençlik adına konuşması, sinevizyon gösterisi, Bayram etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim, öykü, şiir yarışmaları ile gençlik koşusu, masa tenisi, yakan top ve kız voleybol turnuvalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesi, Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve öğrenciler tarafından Gençliğin Ata’ya cevabının okunması ile devam ederek Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Pınar ÖZTAŞ’ın yazıp yönettiği ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen “Kurtuluş Destanı” adlı drama oyununun sahnelenmesi ile sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet