Skip Navigation Links

Son Çıkan Torba Yasa ve Teşvikler Görüşüldü

SGK İl Müdürü Bal ve Komisyon üyeleri Muhasebeciler Odasını ziyaret etti

Son Çıkan Torba Yasa ve Teşvikler Görüşüldü

Gündem   A+a-

 SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve Komüsyon üyeleri Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek son çıkan İlave Teşvik ve Torba yasaları ile ilgili bilgiler verdiler.
İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve Komüsyon üyeleri, son çıkan ilave teşvik ve Torba yasaları ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.
Ziyarette söz alan SGK Hatay İl müdürü Hamit Bal; “Bu yıl 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutladığımız Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını da Ziyaret ettik. Mali Müşavirler, Kurumumuzun en önemli paydaşlarından biri olduğunu belirtmek isterim. Son çıkan teşviklerle ilgili ‘İlave İstihdam Teşviki, Bir Senden Bir Benden İstihdam Teşviki, devam eden diğer teşvikler ile TBMM’de kabul edilen Torba Yasa ile getirilen Sosyal Güvenlik alacaklarının yeniden yapılandırılması, Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında İkramiye verilmesi, Genç Girişimcilere Prim Desteğinin sağlanması konularını değerlendirdik” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise; “Bizler de son çıkan Torba yasası ve teşvikleri yakından takip ediyoruz. Zaten artık her şey sanal ortamdan takip ediliyor. Bizler yönetim ve Oda olarak üyelerimizi de bu konularda sürekli bilgilendiriyoruz. Temennimiz yeni çıkan Torba yasası ve İlave Teşviklerin işletmelerimiz, esnaflarımız ve Kobilerimiz için hayırlısı olur. Bu Teşviklerin fırsat olduğunu düşünüyoruz ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerekir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, ziyaretin anısına İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım’a plaket takdim ederken, İSMO Başkanı Yıldırım’da, SGK İl Müdür’ü Bal’a Odanın plaketini sundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet