Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ayrım yapmadan toplumun her kesimine hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Gündem   A+a-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve sporcu gençler, İskenderun Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Ramazan Çakır ve öğrenciler ile İskenderun Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Münir Sürmelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
Gençlerimize Güvenimiz Tam
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve sporcu gençlerin ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Gençlerimize güvenimiz tam. İnanıyorum ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz İstiklalimize, istikbalimize ve ülkemize ilelebet sahip çıkacak; tarihimizden aldıkları ilhamla, medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır ”dedi.
Eğitime Tam Destek
İskenderun Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Ramazan Çakır ve öğrencilerin teşekkür ziyaretinde bir konuşma yapan Başkan Seyfi Dingil,”okulumuz tarafından bir süre önce Fen Bilimleri ve Dini İlimler Olimpiyatları düzenledi. Belediye olarak her zaman okullarımıza eğitime ve öğrencilerimize belediyemizin imkânlarım ölçüsünde destek olduk olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İskenderun Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Münir Sürmelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, esnafın sorunlarında dinledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar