Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’da Oryantasyon (Mevzuat) Eğitimi Verildi

İTSO’da Organ ve Meslek Komite üyelerine Yönelik Oryantasyon (Mevzuat) Eğitimi Verildi

İTSO’da Oryantasyon (Mevzuat) Eğitimi Verildi

Gündem   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Organ ve Meslek Komite üyelerine yönelik Oryantasyon (Mevzuat) eğitimi verildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Eğitim seminerler aralıksız devam ediyor.
İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda hafta sonu düzenlenen Oryantasyon (Mevzuat) eğitimini MB Eğitim ve Danışmanlık-Yönetim Sistemleri ve Akreditasyon Lideri Baş Denetçisi Mehmet Besleme verdi.
Eğitim öncesi konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “1 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimler sonrasında yeni Organ, Meslek Komite, Meclisimiz ve yönetim kurulumuz belirlenmiştir. Camiamıza yeni katılan üyelerimizin Odamızı daha yakından tanıması, Odamızın hukuki yapısı, kuruluş gayeleri ve 5174 sayılı kanunla bizlere verilen görev ve sorumlulukların farkına varabilmemiz için böyle bir eğitim yapılmasına karar verdik. Daha önceki yıllarda da Odamızda Akreditasyon gereği çok sayıda eğitimler düzenledik. Bu günkü eğitimi önemseyen ve katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Verilen her eğitim Odanın kalitesini yükselttiğini görebilmekteyiz. Bu tür eğitimlerle Odamıza ve şehrimize daha kaliteli hizmetler vereceğimize inanıyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Oryantasyon (Mevzuat) eğitimini MB Eğitim ve Danışmanlık-Yönetim Sistemleri ve Akreditasyon Lideri Baş Denetçisi Mehmet Besleme; “Ticaret ve Sanayi Odalarında düzenlenen bu tür eğitimlere Organların, Meslek Komitelerinin ve Odaların daha iyi tanınması ve tanıtılması amaçlanmaktadır. Meslek Komitelerimizden başlayacak olursak, Meslekleri ile ilgili inceleme yapmak, yararlı ve gerekli gördükleri tedbirleri görüşülmek üzere yönetim kuruluna teklifler sunabilmektedirler. Yine Meslek Komitelerimiz, Mesleklerine ait işler hakkında, Meclis veya yönetil kurulu tarafından bilgi istenmesi halinde bu konuda araştırma yapmak ve istemi cevaplandırmaktadırlar. Yine Odalarımızın hizmetlerinin daha iyi yapılması için Kalite yönetim sistemi de önemli etkenler arasındadır. Bu kapsamda üye ihtiyaçlarını beklentinin ötesinde karşılamak, işleri çekip çevirme, bir girişime ilişkin işleri belli bir anlayış içinde yürütme, TS-EN-ISO 9001 Kalite standartları serisi, etkili bir yönetim sisteminin nasıl kurulabileceğini, dökümante edebileceğini ve sürdürülebileceğini ortaya koymaktır. Bu kapsamda Odalarımzda yönetim, Meclis, Genel Sekreterlik ve personeller de görev ve sorumlulukları dahilinde uyum içerisinde olmaları, odaların prestijlerini daha da arttıracaktır. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da çalışmaları ve böğe ekonomisine sunduğu katkılar önemli yer tutmaktadır. Bu bağlamda İTSO Yönetimi ve personeline de başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Eğitim sonunda İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter tarafından Eğitmen Mehmet Besleme’ye günün anısına plaket takdim edildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Organ ve Meslek Komite üyelerine yönelik Oryantasyon (Mevzuat) eğitimine İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, Meclis üyeleri, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve İTSO personelleri katıldılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş