Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samet Çamkes, Sam Medikal’e Yatırım Yaptı..

Hatay’ın saygın inşaat şirketlerinden Çamkes İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Samet Çamkes, medikal sektörüne yatırım yaptı.

Samet Çamkes, Sam Medikal’e Yatırım Yaptı.. Web
TV

Sağlık   A+a-

 Sam Medikal, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi civarı, Doğru Cevap Koleje karşısında hizmete girdi.
Engelli çocukları olan ailelerle yıllardır iç içe olduğunu ve yaşadıkları sıkıntıları iyi bildiği için medikal sektörüne yatırım yapma kararı aldığını belirten Samet Çamkes, Sam Medikal olarak tüm medikal ürünleri SGK anlaşmalı kapsamda verdiklerini söyledi.
Ailesinde ve yakın çevresinde engelli ve bakıma muhtaç insanların yaşadıkları zorluklara şahit olduktan sonra Sam Medikal’i hayata geçirdiklerine dikkat çeken Samet Çamkes, lisanslı markaları ve kaliteli ürünleri bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi civarı, Doğru Cevap Koleji karşısında hizmete giren Sam Medikal Satış Sorumlusu Anıl Sakaroğlu da, medikal ürün ihtiyacı olanları doğru yönlendirmek için bilgilendirmeye özen gösterdiklerini ifade etti.
SGK’nın her ürün için ödediği payın üstüne sadece cüz-i bir fark alındığını hatırlatan Sam Medikal Satış Sorumlusu Anıl Sakaroğlu, yerli ve ithal ürünler arasındaki fiyat farkının büyük oranda kalite farkından değil, vergi diliminden kaynaklandığına da dikkat çekti.
 
 
 
 
 
Samet Çamkes, Sam Medikal’e Yatırım Yaptı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş