Skip Navigation Links

İskenderun Gül’ü 1. Sırada Görmek İstiyor

MHP Tabanı İbrahim Gül'ü ilk sırada görmek istiyor.

İskenderun Gül’ü 1. Sırada Görmek İstiyor

Gündem   A+a-

Bölgenin ve Parti tabanının sevdiği isim olan MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İbrahim Gül; “Ben ve ailem bu güne kadar partimizin duruşundan asla taviz vermedik. Bundan sonra da asla vermeyeceğiz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin göstermiş olduğu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz. Adaylık sürecinde hakkımızda hayırlı olanları Yüce Allah'tan diliyorum. “Varlığım TÜRK varlığına armağan olsun diyerek and içtik biz. Yeminimizin, siyasi mücadeledeki son kalesi olan MHP'nin başarıya ulaşması için sorumluluk almaya hazırız dedik ve 27. dönem MHP Hatay Milletvekili Aday Adaylığına müracaatımızı yaptık.”
Yıllardır bir sonraki gün seçim varmış gibi siyasi çalışmaları ve toplumsal konulara duyarlılığı aralıksız devam eden İbrahim Gül'ün 24 Haziran seçimlerinde birinci sıra adayı olması yönünde beklenti oldukça yüksek.
MHP Hatay Milletvekili aday adayı İbrahim Gül sosyal şöyle devam etti:“Kendi varlığını bile amacına feda edebilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez.”
Varlığım TÜRK varlığına armağan olsun diyerek and içtik biz. Yeminimizin, siyasi mücadeledeki son kalesi olan MHP'nin, başarıya ulaşması için sorumluluk almaya hazırız dedik. Allah’ım gönlümüzdekini, hakkımızda hayırlı kılsın, Milletimiz, Teşkilatımız ve hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet