Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATMEK Kursiyerleri Emeklerini Sergiledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Bünyesinde faaliyet gösteren HATMEK

HATMEK Kursiyerleri Emeklerini Sergiledi

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Bünyesinde faaliyet gösteren HATMEK (Hatay Meslek Edindirme Kursları) ve Payas Halk Eğitim Kursu iş birliği ile hayata geçirilen meslek edindirme kurslarının kursiyerleri, dönem sonu sergilerini Payas Külliyesi’nde gerçekleştirdi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘ Hatay’da meslek sahibi olmayan hemşehrim kalmayacak’ sözünden hareketle yola çıkılarak kurulan HATMEK, kişilerin ilgi, yetenek ve becerileri doğrultusunda açılan kurslarla bireylerin, aktif ve üretken olmalarını sağlamaya devam ediyor.
HATMEK kursiyerlerinin eserlerini sergilemek ve Hatay halkı ile paylaşmak için açtıkları dönem sonu sergisinde, kurs süresi boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Kursiyerler Sanata Destek Veren Başkan Savaş’a Teşekkür Etti
HATMEK ve Payas Halk Eğitim Kursları’nın uzman kadrosu eşliğinde aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserleri sergileyen kursiyerler, sanata destek vererek kendilerine bu imkânı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar